Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EuNE vs EuW

AveJerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie...

Jakie są Wasze opinie na temat tych dwóch serwerów?

Gdzie jest lepszy poziom gry?

Rzeczy typu, że na East jest więcej polaków i flejmu to zostawcie sobie...

Chodzi mi bardziej o kwestie ogarniania gry i nie tylko w dywizach P+ albo raczej D+ gdyż w Platynie tu i tam jest Boosted Hell, że tak to ujmę.

Więc chodzi mi o ogarnianie gry, AFK, Trolle itd...

Proszę o rozbudowane wypowiedzi i bez żadnych spin i innych rzeczy

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Z tego co czytałem kilka tematów na ten temat to było jedno wielkie bagno takich którzy tylko wyzywali kogoś innego więc chłopcze jak nie masz na czym nabijać postów to nie nabijaj wgl

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

EUW = EUNE... Pisałem to 1000 razy, napiszę 1001. Jedynie diamond 1 i wyżej masz "wyższy poziom", bo możesz pograć z większością europejskiej sceny lola, ot co.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Poziom jest podobny, jednak na EUW, w d1/master/ch można spotkać zawodowych graczy i tam raczej poziom jest już większy niż na Nordicu. Co to poziomu flame, to raczej jest podobny na każdym jednym serwerze :D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Poziom jest podobny, jednak na EUW, w d1/master/ch można spotkać zawodowych graczy i tam raczej poziom jest już większy niż na Nordicu. Co to poziomu flame, to raczej jest podobny na każdym jednym serwerze :D

Akurat flame taki sam na euw jak eune to mit. Na eune w każdej grze mam flamera, na euw raz na 30 gier

Nowicjusz
Opublikowano

EUW poziomem jest lepsze no ciut +plat . :D Gry to ... hmmm czasami sie flamy zdarzają , ludzie sie strasznie obrażają, możesz wygrywać gre 40:5 i przegrać ją bo twój mid nie dostanie raz blue i idzie afka huhuhuhu. Ale to tylko czasami. Ludzie słuchają pingów starają sie pomagać sobie nawzajem , oddają fragi na loozie jak komuś nie idzie. Możesz mieć 0:10 a i tak cie wykierują bez flamu ( w niektórych grach ) xD . To chyba tyle .. chcesz coś jeszcze wiedzieć to pytaj. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...