Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost czy konto?

Awupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niestety riot nie oddał mi mojej kasy :(

169jl2t.png

Jednak nadal rozważam zakup konta lub boosta.

Bol nie wystarcza by wyccerować noobów z brązu. 

Dlatego chciałbym spytać jak znacie dobre strony z boostem gdzie jest bezpiecznie i najtaniej kupie diamond V?

Kupno konta chyba jest tańsze ale nie jest bezpieczne.

A ja gram bardzo dobrze i dam sobie rade w diaxie.

Teraz zawsze miałem dobre staty ale team przegrywał. A na diaxie jak mi nie przegrają to im to wygram.

Sygnatura

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDD
 Ty tak na serio?

jedyny wyznacznik tego, że jestes warty diamentu (lub twoje czity są) to o dziwo:
Wbicie diamentu
wow cool wow thats incredible
jesli nie jestes w stanie wyjsc z brazu to o synku, moze uda ci sie pobic rekord killi na diaxie XDDDDDDDD
a tak serio to po prostu znudzi ci sie gra boostowanym kontem i bedziesz gral tylko normale, bo pewnie bedziesz przegrywal

jebać psy

Opublikowano

Parę osób UP zgłoszonych za spam i offtop
I pytam serio. Co już nie można kupić konta bo troll? Od razu zgłaszam.

"Na allegro tanio boostują"  Ale czy jest bezpieczne z allegro? Nie oszukają?

Sygnatura

Opublikowano

Najbezpieczniejsze, jak Cię oszukają to poskarżysz się mamie i załatwi za Ciebie sprawę.

Sprawdź na allegro komentarze, jak prowadzi aukcje i 100% pozytywów to bierz.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Boost jest kompletnie nieoplacalny, lepiej kupic konto

za 150/250 znajdziesz moze d5 z spora iloscia champow lub troche nizsza liga z jeszcze wieksza iloscia champow i skinow

ten troll jest z*******y od czasu bana landiago, kontynuuj prosze

­

Opublikowano

Na Allegro nie jest bezpiecznie, w ogóle moim zdaniem boostowanie nie jest bezpieczne. ;) Na Allegro dajesz swoje dane przypadkowym osobom, nigdy nie wiesz na kogo trafisz i możesz zostać praktycznie bez konta. 

Opublikowano

Boże jakie to forum jest spierdolone. Jakiś debil próbuje trollować co mu kompletnie nie wychodzi. A gdy ktoś normalnie na takie coś odpowiada (czyli wyśmiewając się z niedorobionego trolla) to jeszcze go reportują. Na normalnym forum "troll" dostałby pema a temat zostałby zamknięty. Ale widzę że tutaj dla modów to za trudne :).

Opublikowano

Boże jakie to forum jest spierdolone. Jakiś debil próbuje trollować co mu kompletnie nie wychodzi. A gdy ktoś normalnie na takie coś odpowiada (czyli wyśmiewając się z niedorobionego trolla) to jeszcze go reportują. Na normalnym forum "troll" dostałby pema a temat zostałby zamknięty. Ale widzę że tutaj dla modów to za trudne :).

Ale gdzie ty tu widzisz trolla? Normalnie się pytam bo nie znam nikogo kto by wcześniej kupował konto w lolu albo boosta.(Report)

Na razie kupiłem Platyne IV i Golda V ale myślę ,że spokojnie wbije Diamond V przed końcem sezonu. Teraz jeszcze ściągnąłem dobry skrypt na bola. SAC:R + Marksman + Evade. Myślę ,że będzie łatwo. A jak znowu team mi będzie lamił to kupie boosta z Plat do Diaxa.

Z brązu do diaxa było drogo dlatego kupiłem plat bo z plat jest taniej do diaxa.

Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...