Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 z Postawy

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem z 1 gimnazjum.

Czy jest możliwe to, że przez 8 uwag w 1 miesiącu dostane 1 z postawy ?

tak mi powiedziala wychowaczyni i sie boje ;c

2 Uwagi mam takie, że coś robie ( 1 to ze odpisuje zadanie, a druga to, że kłamie nauczyciela ) reszta to brak zesszytu, brak zadania i brak podpisu pod kontraktem.

Boje sie ;c

Co o tym myslicie ?

Opublikowano

Straszą cie :)

Robiło się gorsze rzeczy za czasów gimbazy.

Jak Ci naprawdę zależy to idź do wychowawczyni i powiedz, że się zmienisz. Ona wtedy uznaje to za chęć poprawienia swojego zachowania i od razu inaczej na Cb patrzy.

Opublikowano

Nawet z nagannym zachowaniem zdajesz więc się nie przejmuj :)

Nauczycielka straszy bo chce żebyś się zmienił. Jest taka zasada, że jak idziesz do nowej szkoły to powinieneś dać się poznać z dobrej strony, ponieważ liczy się pierwsze wrażenie. Niestety Ty wybrałeś inne wyjście.  Postaraj się zmienić przez miesiąc i nie robić głupot a nauczyciele będą na Ciebie inaczej patrzeć.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Za brak podpisu pod kontraktem masz uwagę? Poebaobao ją ? Jeśli to ten pisany przez nauczyciela w sprawie Twojego zachowania, zadania, że musisz to i to na jej lekcjach itp. to nie może Cię zmuszać do podpisu, a stawianie za to uwagi podpada pod paragraf wymuszenia Twojego podpisu ( czy coś w tym stylu ).

21515.jpg

Opublikowano

Ogólnie rzecz ujmując tak jest. W moim przypadku i 20 kilku osób było inaczej. Nie liczyło się pierwsze wrażenie na mojej osobie tylko na zachowaniu z podstawówki, a tam miałem naganne. Wrzucili najgorsze osoby do jednej klasy (coś ala eksperymentalnej)... To była lekcja... :D

Opublikowano

Ogólnie rzecz ujmując tak jest. W moim przypadku i 20 kilku osób było inaczej. Nie liczyło się pierwsze wrażenie na mojej osobie tylko na zachowaniu z podstawówki, a tam miałem naganne. Wrzucili najgorsze osoby do jednej klasy (coś ala eksperymentalnej)... To była lekcja... :D

Czasami tak jest.

Ale dużo łatwiej jest jak przez pierwszy miesiąc będziesz grzeczny pokażesz, że stać Cię na dużo (nie chodzi mi o lizanie dupy :D ). Wtedy każdy nauczyciel wie, że jesteś dobry. Jak tak zaczniesz gwarantuję, że będziesz rzadko pytany a nauczyciele będą dla Ciebie nadzwyczajnie mili i skłonni do ugód (typu pisanie w innym terminie czy nadciągniecie oceny :) )

Wiem to z doświadczenia :).

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Cześć, jestem z 1 gimnazjum.

Czy jest możliwe to, że przez 8 uwag w 1 miesiącu dostane 1 z postawy ?

tak mi powiedziala wychowaczyni i sie boje ;c

2 Uwagi mam takie, że coś robie ( 1 to ze odpisuje zadanie, a druga to, że kłamie nauczyciela ) reszta to brak zesszytu, brak zadania i brak podpisu pod kontraktem.

Boje sie ;c

Co o tym myslicie ?

kiedyś w szkołach prali linijkami po łapach, a wy się uwag boicie i tak wiem że to marne prowo

Opublikowano

to dopiero koniec wrzesnia, a do konca pierwszego semestru jeszcze sporo

nie ma co sie przejmowac za takie uwagi

sam na matmie ciagle dostawalem uwage i mialem 3 lub 4 z zachowania

straszą

­

Opublikowano

Co to za uwagi za brak zeszytu czy zadania? Uwagi to powinny być za zachowanie. Super system nauczania bulwo.

Już gorsi od ciebie zdawali, nie sraj się już od samego początku.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

chodzi o to, że za wrzesien bede mial 1 z postawy niby ;-)

+ mam 1 dzien nieusprawiedliowiony ( przynioslem jej usprawiedliwienie a ona nie usprawiedliwila bo niby tydzien minal )

i mam 1 ucieczke z WFu xD

Opublikowano

idioto to nie jest żadne prowo mam ci pokazac z elektornicznego dzienniczka ze mam tyle uwag ?

sam jesteś idiotą, najwyżej obniżą ci zachowanie i już nie sraj żarem

Opublikowano

1 z postawy haha kur_wa gimby mnie rozpierda_lają..

mówi się 1 z zachowania, a nie "postawy" pajacu

nie umiesz się zachować to dostaniesz wpier_dol od starych i się nauczysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...