Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa operacja.

1luki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś jakieś info kiedy i czego będzie dotyczyła nowa operacja? Wiem, że wychodzi po zakończeniu Breakout tzn. około 2 października. Czy skiyn wydropione w tej operacji od razu sprzedawac, poniewaz po kilku dniach cena spadnie 200%?

Opublikowano

Jak 2 koniec to ok 2 tygodnie przerwy będzie albo 1 tydzień różnie bywa i możliwe że przedłużą. Co dodadzą nie wiem ale mam nadzieje że będą mapy jak seaside i agency. Od razu skiny sprzedaj i lepiej byś sprzedane skiny zainwestował w przepustkę do nowej operacji, szybciej się zwróci

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jak 2 koniec to ok 2 tygodnie przerwy będzie albo 1 tydzień różnie bywa i możliwe że przedłużą. Co dodadzą nie wiem ale mam nadzieje że będą mapy jak seaside i agency. Od razu skiny sprzedaj i lepiej byś sprzedane skiny zainwestował w przepustkę do nowej operacji, szybciej się zwróci

Od 1 dnia kupuję. Już mam uzbieraną kasę. Tylko mam pytanie czy skiny z tej oto operacj iod razu sprzedawac czy nie? Bo popełniłem błąd z breakout, że dropł mi Glock 'Reaktor' MW warty na tamen czas 8 Euro, a po tygodniu cena spadła do 5 Euro (wtedy sprzedałem, bo cena nadal spadała)

Opublikowano

Iż nie chce mi sie zakładać nowego tematu

To sie zapytam tutaj :D

ILE będzie kosztować ta przepustka mniej więcej ?( w cenie steam czyli €)

Opublikowano

Za pewne nowa operacja pojawi się na listopad bądź na grudzień. Wiadomo święta wielkim krokiem się zbliżają na pewno pojawi się jakaś operacja duperele bla bla bla. Na pewno jakiś odstęp czasu jeszcze będzie ale to że jakaś operacja wejdzie na święta jest niemalże pewne. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...