Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od przedwczoraj mam problem z lolem, otoz mam duzy spadek fps.Caly czas tego spadku nei ma, ale sa momenty kiedy poajwia sie przeciwnik i mam nagly spadek fps do nawet 10klatek na ok. 5 sekund.Jest to narpawde meczace, fakt ze mam uruchomione 2 inne gry+ przegladarki, jednak nieraz tak mialem i nie odczuwalem tego spadku.KTos cos, jakies pomysly ?

Jak cos to i5 3230M,8gb win8 jbc

Nie czaruj.

Opublikowano

SA momenty ze mi skacze ping, ale to przez wlasnie fpsy wiadomo.Nie ma opcji zeby mi sie komp przegrzewal :D Problem musi byc gdzies indziej :/

BTW. jeszcze jedno pytanie wyskakuje komus dosyc czesto podczas laczenia bug cos tam ?? Z tym mam wielki problem ze neiraz wgl do gry wejsc nie moge, klikam caly czas 'odnow polaczenie' i lipa.

Nie czaruj.

Opublikowano

Podobny problem ja mam gtx 770 nic sie nie przegrewa ani nic, stery zakualizowane i fpsy spadły w tym patchu z 100-280+ na 40-60 i na najwyzszych mam takie same i na najniższych + skacze ping... Jakieś pomysły?

@Jowe. TO DATE 

Przestawiłem z powrotem z oszczędzania energii na wysoką wydajność w opcjach zasilania. Fps wróciły. Śpieszcie się kochać fpsy tak szybko odchodzą

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...