Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę pobrać bukkita ze strony bukkit.org HELP !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co jest u ciebie nie ok przed chwilą specialnie sprawdziłem czy u mnie działa i pobrałem normalnie bukkita .Uruchom sobie CCLeaner i wyczyść przeglądarkę, powinno pomóc

Opublikowano

Nie wiem co jest u ciebie nie ok przed chwilą specialnie sprawdziłem czy u mnie działa i pobrałem normalnie bukkita .Uruchom sobie CCLeaner i wyczyść przeglądarkę, powinno pomóc

Wątpię żeby pomogło ponieważ dzisiaj rano robiłem format komputera.

Opublikowano

@szymi12212

Czytanie ze zrozumieniem, jeżeli jest blokada to nie wejdziesz, dałem ci nawet link do pobrania z naszego forum.

Opublikowano

a w tej bajce byly smoki ?

dl bukkita sa zablokowane jakos od poczatku miesiaca 

wiec nie nabijaj postow 

@top

http://www.mpcforum.pl/topic/1289638-dl-archiwum-craftbukkit-spigot-patchowany-spigot/

Opublikowano

a w tej bajce byly smoki ?

dl bukkita sa zablokowane jakos od poczatku miesiaca 

wiec nie nabijaj postow 

@top

http://www.mpcforum.pl/topic/1289638-dl-archiwum-craftbukkit-spigot-patchowany-spigot/

eghh on napisał dobrze post tylko, że download craftbukkita są zablokowane a bukkita nie tylko że bukkit`a nie odpalisz bo to jest takie jakby api oraz podstawa do craftbukkita. Lecz sam bukkit nie posiada głownych klas dopiero jego modyfikacja czyli craftbukkit jest odpowiednio napisana by działała jako silnik serwera. A dl na bukkicie jest zamknięte dla craftbukkita a otwarte dla bukkita.

Czyli:

Jak robisz serwer to sam bukkit ci nic nie da bo się nawet nie odpali potrzebujesz CraftBukkita którego możesz pobrać z mojego tematu (jest tam link do wszystkich craftbukkitów) lub czekać na odblokowanie pobierania na bukkit.org

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możesz założyć darmowe konto na crafthost.pl i ściągnąć sobie bukkita z ich serwerów.

Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...