Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

http://mightyservice.net/ pytanko

Cotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile mniej wiecej bede czekal na 10 refow ? ewentualnie moze podacie jakas inna strone gdzie szybciej zrobia ? nigdy nie kupowalem refow wiec nie wiem "z czym to sie je.." 

@Edit wlasnie zobaczylem ze chyba nie da sie na tej stronie jak narazie zlozyc zamowienia ..wyskakuje "Actually we are not taking orders until we fix problems after last patch update"

@polecialy "lajki"

rs2h.jpg

Opublikowano

Skoro ktoś już stworzył ten temat ja chciałbym się spytać co ten serwis jest godny zaufania? Myślałem nad 100 refkami i nie wiem czy się opłaca kupować na tej stronce.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Skoro ktoś już stworzył ten temat ja chciałbym się spytać co ten serwis jest godny zaufania? Myślałem nad 100 refkami i nie wiem czy się opłaca kupować na tej stronce.

100% legit, na epvp mają dobrą opinie

­

Opublikowano

Są wypłacalni ale nie polecam. K***a ludzie macie tyle botów do reflinków i możecie zrobić sami swój interes i mieć mnóstwo reflinków za darmo małym nakładem pracy. Najlepiej kupić maszynke (w celu przyśpieszenia refowania) i profit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...