Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieranie lp

Denku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na smurfie zaczalem grac w silver 5 adc

no i po wygranej grze dostaje od 13 do 17 pkt a za przegrana od 20 do 25 pkt w dol.. czy to normalne w tej zjebanej dywizji? czy to jest wina tego ze dopiero zaczalem grac na rankedach na adc?

KYhRd.png

Opublikowano

Twoje mmr jest na poziomie brąz 2 lub 3. Musisz albo spaść do tej dywizji żeby się wyrównało, albo zacząć więcej wygrywać niż przegrywać, wtedy twoje mmr skoczy do poziomu s5(wtedy będziesz dostawał tyle samo punktów za wygraną co przegraną)

Opublikowano

Pewnie jesteś bobem 0 LP silver 5 , 1 win na 5 gier. Wiec nie pisz że smurf. Masz słabe MMR grasz z brązami 3/4 to ci tak odejmuje proste.

dokladnie

ja na smurfie w s5 dostawalem po 30 lp i mnie przenioslo do s3, masz slabe mmr i grasz z brazami, i tak jest to normalne 

­

Opublikowano

Niskie mmr, mam to samo na koncie, które wyciągam do golda, wycarrowałem z s5 do s2 i w miarę się ustatkowało, także wygrywaj, a Ci się poprawi ;)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...