Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za s4

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Skoro mialem pare ograniczen na czat ale niemialem zablokowanych rankedow to czy dostane nagrode za golda?

Warto tez dodac ze ograniczenia te byly doslownie za nic(wkurzony enemy za to ze przegral gre i dal reporta mi i innym pewnie tez ;/)

Opublikowano

Jeśli poprawiłeś zachowanie to dostaniesz nagrody. Ponoć tylko najbardziej toxic gracze nie dostanę nagród ale to głupie ze strony RIOTu.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie dostaniesz już nagrody. Jeden raz jeszcze rito przymyka na to oko, ale więcej niż dwa to już lipa.

przeciez to jest pojebane..ja dostalem trzy razy na 20 gier za to ze zjeby z enemyteamu reportowaly specjalnie -.- 

KYhRd.png

Opublikowano

przeciez to jest pojebane..ja dostalem trzy razy na 20 gier za to ze zjeby z enemyteamu reportowaly specjalnie -.-

No ja jakoś gram od końca sezonu 1 i ani razu nie miałem bana za chat. Bardzo dobrze, że coś robią z negatywnym zachowaniem ludzi w grze.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Hmm skoro najbardziej toksyczni gracze to na pewno nie ja ja najwyzej zflamuje afka lub feedera piszac "noob" bo imo nieflami sie swojego teamu bo bedzie gorzej gral.

Opublikowano

Jeśli poprawiłeś zachowanie to dostaniesz nagrody. Ponoć tylko najbardziej toxic gracze nie dostanę nagród ale to głupie ze strony RIOTu.

Jestem za zabraniem nagród i zabraniem rankedów dla bardzo toksycznych graczy.

Ale....

Na swoim przykladzie, dostaje reporty glownie za to ze np nie ide na drake jak team tego chce, czy nie pomagam komus jak pada, czy poprostu nie odpisuje bo mam obecnie zablokowany chat. Zawsze w takiej sytuacji dostaje reporta za flame.

Mialem 1200 gier chat restrykcji, zostalo 700 ale pewnie w zanadzu czeka jakies 2k.

I dostaje to nie uzywajac praktycznie chatu, mam 1 wiadomosc na 5 , jak mozna kogos flamic z takim zasobem. Wykorzystuje to na napisanie cos junglerowi itp.

ALe reporty i tak lecą, szkoda ze mozna dostac reporta, i bez jego sprawdzenia poniesc tego konsekwencje.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ja mam ciągle bana odkąd wprowadzili to gówno, mimo, że zero flame itp... W bronzie to chyba każdego z reguły reportują...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dostaniesz, o ile Twoje zachowanie ulegnie poprawie. Graj i postaraj się zniwelować swoje błędy. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...