Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wiem ze to nie jest wykrywalne, ale rzeczywiście te Evade tak się porusza, że trzeba być ułomem, żeby nie zobaczyć tu czitów...

Grałem Syndrą combo jak wiadomo w 1s Q  E W  R i padali... przeciwny mider był c*****y ( nie podam dla bezpieczenstwa nicku/postaci ) i bym go i bez evade i syndry pojechal tylko raz mi postać przez Q stanęła perfekcyjnie 1mm przed by mnie nie zlapalo, nie bylo jakis flashy przed soną malphite czy kij tam jeszcze.

W tym sęk, że dostałem 2 reporty i w dodatku ten ich mider nagrał filmik, chyba w ogóle nie grał tylko sprawdzał moje '' evade '' a skill shotów prócz R nie miał..

Chodzi o to czy moge zglosic filmik na youtube jak jest bez mojej zgody? bo nie ukrywam, że dużo moich znajomych może to zobaczyć...

Oczywiście hight  elo a tam sie czepiaja o bola w c**j

I czy L# już wszyscy znają bo pisał   omg scripter L# or BOL

Oczywiście to polaczek :<

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Nie mogą Ci udowodnić Evade, bo każdy człowiek może się nauczyć unikać skillshotow, biegając w kółko, jak bot czy robiąc inne rzeczy.

Opublikowano

Wyjebka w to i ciśniesz dalej. Mi też kiedyś typ mówił że mam reporta bo on grał zerathem i każdy jego skillshot uniknięty ^^

oluadp4310f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...