Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy niektóre postaci podrożały?

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj sam nie jestem przekonany czy nie drożeją bo byłem przekonany że gragas kosztował 1350 a  jest za 3150 

a dawałem sobie rękę uciąć że jeszcze pól roku temu był za 1350

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Postacie mogą tylko tanieć, nie ma mowy o podniesieniu ceny. To samo tyczy się skinów, mogą tanieć, a nie drożeć.

Heh? Rajot jak zmieniał cenniki skinów to jakoś drożały -.-.

Opublikowano

Postacie nie drożeją. Lecz w przypadku reworka Siona, wszystko sie moze zdarzyc.

P.S: Skiny mogą drożeć pamietam jak chyba kiedys "Draven żniwiarz dusz" kosztowal 975.

"oj sam nie jestem przekonany czy nie drożeją bo byłem przekonany że gragas kosztował 1350 a  jest za 3150 

a dawałem sobie rękę uciąć że jeszcze pól roku temu był za 1350"

Gragas zawsze kosztował 3150.

Opublikowano

champy nie drozeja, zawsze jak wychodzi nowy champion to jeden tanieje. tak samo jak wyszedl azir to ahri za 4800 jest zamiast 6300

Age is just a number :)

Opublikowano

tanieja jak wychodzi nowy champ. jak teraz azir wyszedl to volibear zszedl z 6300 do 4800

Volibear zszedł po wyjściu gnara, z wyjście azira zeszła do 4800 ahri

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPazdziochowaa

Nie był ;)

@top

Postaci tylko tanieją po pewnym upływie czasu. Nigdy się nie spotkałem z sytuacją, w której jakiś champ podrożał.

Cait w s1 była za 450ip bodajże, a teraz? 6300, albo 4800 nie wiem czy już potaniała :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Postacie nie drożeją. Lecz w przypadku reworka Siona, wszystko sie moze zdarzyc.

P.S: Skiny mogą drożeć pamietam jak chyba kiedys "Draven żniwiarz dusz" kosztowal 975.

"oj sam nie jestem przekonany czy nie drożeją bo byłem przekonany że gragas kosztował 1350 a  jest za 3150 

a dawałem sobie rękę uciąć że jeszcze pól roku temu był za 1350"

Gragas zawsze kosztował 3150.

Skin do Dravena podrożał bo jak wychodzi skin za 1350 to przez jakiś czas jest tańszy czyli za 975.

Ale pamiętam, że kiedyś champy w s1 chyba np Ezreal były tańsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...