Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jołki połki, krótko i na temat. Poszukuję laptopa na którym pogram spokojnie na wyjazdach w gry typu BF/COD (Jak BF to tylko do trójki bo czwórka nie przemawia do mnie). Tak wiem

"PC jest lepszy niż laptop" / "Nie kupuj gotowców bo to samobójstwo"  ~ Święci użytkownicy
Bla, bla, bla. 

Jak do tej pory myślałem nad tym: 

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/dell-inspiron-15-3521-i3-3217u-4gb-500gb-hd7670-w8.bhtml#opis

Ale dużo osób radziło mi żebym kupił PCta (ale ja nie chce bo już mam dobrego) albo napisał tutaj to mi ktoś znajdzie dobrego laptopa. Nie biorę pod uwagę żadnego MSI Gaming bo to jest tak wrażliwe że szok, poszukuję takiego do 1800 zł +/- 50 zł 

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Może podaj budżet a @Gajwer coś doradzi :D

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

@dinek300 nie mam zamiaru wydać więcej jak 2000, bo i tak w domu będzie się kurzył ;) Będzie brany tylko na wyjazdy. ( około 10 dni w miesiącu :P) 

@@EDIT

Na pewno zajechany nie będzie ;> 

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

8750M do BF'a? Jak ten układ graficzny na średnio-niskich ledwo BF'a uciąga, na ultra niskich to spokojnie 40 fps w singlu będzie ale o multi 64 graczy zapomnij :P Do coda starczy :) 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...