Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto Minecraft Premium.

DawidTson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto Minecraft Premium.
Metoda kontaktu: GG: 1811565; Skype: Dyzson; PW na forum.
Opis rzeczy: Konto nie banowane, mało używane. Nie wykonano operacji "Migracja Konta". Nick: Dawidson111. Dodaje e-mail.
Oczekiwana/oferowana cena: 40 zł do otwartej negocjacji. (kto wie ile wynegocjujesz) Płatność przelewem lub psc. Możliwość wymiany.
Zdjęcia/inne informacje: http://www.img.pl/wMlg.jpg

Witam, mam do sprzedania konto Minecraft Premium.
Z konta korzystałem przez długi czas, jednak już od dawna nie gram w tą grę. Postanowiłem się jej pozbyć.
Prawie w ogólnie nie grałem na serwerach multiplayer, więc na pewno nie mam bana na żadnym z większych serwerów.
Nie wykonywałem operacji "Migracji Konta", więc po zakupie daje login do konta, e-maila oraz hasła. Przyszły właściciel może zrobić z tym co chce.

Nick to: Dawidson111 
Dowód: http://www.img.pl/wMlg.jpg

Cena jaką chce za to konto jest do uzgodnienia. Wstępnie to 40 zł ale jestem otwarty na wszelkie propozycje, kto wie ile utargujesz. Płatność przelewem, paypal'em albo psc.
Ewentualnie mogę przyjąć klucze do gry/gier na steam/origin (proszę o rozsądne propozycje) lub item'y Counter-Strike: Global Offensive.

Bardzo chętnie przyjmę konto Steam z CS:GO lub sam klucz.

Kontakt zemną można uzyskać na:
GG: 1811565,
PW: na forum,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...