Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema caly czas jest na silku tak ze jak kupisz silki to nie dostaniesz bana/;d bo pamietam za moich czasow grania ;p tzn jakis 1-1.5 roku temu tak bylo ;d ciekawi mnie czy jest tak nadal

Admin Cienia
Opublikowano

Możesz mieć 10k silków w silk charge a i tak bana możesz wyłapać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zmienily się GM-y narazię zbytnio na kaskę nie lecą, latają po miastach spotach robią różne kawały itp. ale to pewnie tylko i wyłącznie dlatego że dopiero zaczeli się tym bawić jeszcze kilka miesięcy i im się to znudzi, ustawią bota żeby co chwile spamował Hello, this is Silkroad Online. ( Już pewnie nie będzie Hello, GM Cindiena here czy inne nicki).

co tydzień będą robić inspekcje, znudzi im się banowanie. i kasa będzie leciała.

Lecz nie ma co być hop do przodu i nie ma co osądzać. Narazie ich praca bardzo mi się podoba, aktualnie silki nie grają roli a fart i rodzaj bota.

Odpaliłem iBota po 2h dc i ban 7 dni.

Kupiłem sbota bociłem 24/7 przez 2 tyg ciągle, ustawiłem bota na noc to gdy się rano przebudziłem byłem zacięty na bramie w hotan, a w okienku od bota pisało, że gm pojawił się obok mnie :> Nie miałem silków używałem sbota i bana nie dostałem ale zrobil mi nazłość i nie dał poexpic botowi! :D

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

ja miałem podobnie. Skończył mi sie sbot to załączyłem ibota po 1h dc i ban. Na sbocie boce chyba już 1-2 lata na 3-4 charach bez silków i bana nie zebrałem :P. A co do gm-ów to już mnie denerwują, ciągle tego spama robią na różowo a i tak nikt tego nie czyta :P.

Pomocnik
Opublikowano

Ja wybociłem 42 lvl bez żadnych silków , bot non stop . Ciężko mi uwierzyć że można teraz wyłapać bana z silkami , zwłaszcza że z tego utrzymuje się joymax. Ja ze swojej strony polecam nie korzystać ze standardowych bot szlaków (lepiej zaprogramować swój własny), wybierać spoty mało zaludnione , nie takie w których jest już 50 innych botów . Tym sposobem ryzyko bana jest minimalne .Polecam też na wszelki wypadek czapkę botera , nie kosztuje dużo a zawsze karmisz ryżmax ;) Daje 99 % gwarancji że tym sposobem nie dostaniesz bana .

Opublikowano

Dalsza dyskusja do niczego nie prowadzi, dlatego też zamykam temat.

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...