Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Technik serwera Metin2 - Współpraca z YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie ! 

Poszukuję technika serwerów metin2.

Technika, nie pseudo-technika  :)

Mam wiele pomysłów i koncepcji na serwer, dlatego

najlepiej jakby osoba na prawdę znała się na rzeczy,

aby móc wprowadzać nowe propozycje w życie.

Od zawsze postawienie serwera było niejako

jednym z moich celów. Na YouTube rozwijam się

już od dłuższego czasu. Myślę, że mój kanał osiągnął

taki pułap, że mogę o tym myśleć.

Sponsorem jest Hooltras, brakuje tylko technika !! 

W razie jakichkolwiek pytań bądź też ofert zapraszam do kontaktu na PW

lub GG : 37561050

Opublikowano

Witam

Napisałem dla Beki Ponieważ prowadzę taką akcję ze znajomym

Rabbit uważa że 35% dla technika co ma odjebać całą robotę to za dużo.

Ponadto posiada dużą wiedzę odnośnie serwerów metin2 Przykłady:

-Game to cały serwer

-Nie umiesz napisać Game

-Backdoory w Client

Są to liczne przykłady jakie ta osoba ma pojęcie

Jego głownym hasłem jest

MOJ SERWER MOJE WARUNKI

Jeżeli taka osoba ma prowadzić i reklamować serwer to ja bardzo ale to bardzo serdecznie

NIE POLECAM

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Heh beke to miałem ja jak mnie prosiłeś żebym odpisał i czy twoje "podanie" zostało przyjęte. Potwierdził, że każdy jego serwer padał, bo jest słaby, ale szybko się uczy :) Hmmm a to , że piszę zdanie, w międzyczasie ty napisałeś o cliencie, to znaczy, że mówię , że w cliencie są backdoory ?? Napisałem wyraźnie , że w plikach :) Co do "game " nie "gejm" jak to piszesz . Chodziło o pisownię :)  A oto screeny :

BTW : Tak dokładnie, mój serwer moje warunki. Nie ty mi będziesz je stawiać. Powiedz to Thailowi , którego oszukałeś i chłopak stracił 2 miesiące przez ciebie. Jeszcze jakbyś był tym technikiem to pół biedy, ale ty udajesz :) Peace. 

OGŁOSZENIE NADAL AKTUALNE !! 

Opublikowano

Heh beke to miałem ja jak mnie prosiłeś żebym odpisał i czy twoje "podanie" zostało przyjęte. Potwierdził, że każdy jego serwer padał, bo jest słaby, ale szybko się uczy :) Hmmm a to , że piszę zdanie, w międzyczasie ty napisałeś o cliencie, to znaczy, że mówię , że w cliencie są backdoory ?? Napisałem wyraźnie , że w plikach :) Co do "game " nie "gejm" jak to piszesz . Chodziło o pisownię :)  A oto screeny :

BTW : Tak dokładnie, mój serwer moje warunki. Nie ty mi będziesz je stawiać. Powiedz to Thailowi , którego oszukałeś i chłopak stracił 2 miesiące przez ciebie. Jeszcze jakbyś był tym technikiem to pół biedy, ale ty udajesz :) Peace. 

OGŁOSZENIE NADAL AKTUALNE !! 

Stary sam udowadniasz jakim jesteś nie ogarem jeżeli chodzi o Metin2.

Oszukałem? Thail sam wie jaka była sytułacja. Udaje że się znam? Boże jaki ty jesteś Głupi

łap jeszcze pare  ss które pokazują jak ty się bardzo znasz.

1793930.jpeg

i na koniec twój najlepszy tekst.

Nie szukam osób które zdobywają doświadczenie.

(Kretynie doświadczenie zdobywa się cały czas)

Niestety asek, ale tutaj to ty się błaźnisz.

Ale przez to nabieram doświadczenia

Czego tu można nabierać doświadczenia? Przez to że nieudolny technik nie potrafi dobrze prowadzić serwera? widać że bardzo dużo rad brałeś od teodora :)

Zresztą po jego wypowiedziach bardzo łatwo można zauważyć że to dziecko które ma problemy z emocjami.

Tak po za tym do mnie także pisałeś o sponsoring tylko Ci odmówiłem bo niestety u mnie trzeba myśleć i posiadać jakieś umiejętności.

Co do rabbita to myślę że mogę polecić gdyż trenuje mma oraz na siłowni :)

Pisałem do Ciebie? Kiedy? możesz mi przypomnieć? 

tak jak mówiłem ja uważam że doświadczenie zdobywa się cały czas.

Ps. Arcros  jakoś pare miesięcy temu ładnie cwaniaczyłeś jaki wasz team nie jest dobry i Taurios na 1000% wypali. A każdy wie jak się skonczyło

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Z tego co widzę to Rabbitx9 szuka technika a nie osoby do dyskutowania. Asek załatwiaj takie sprawy na PW. Tak jak napisał jego serwer jego warunki, na pewno się znajdzie ktoś kto zostanie jego technikiem 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Pierwszy raz widze, żeby zwykły you tuber bez doswiadczenia z grą brał tyle co technik, technik tworzy serwer więc dla niego 50-70% - to juz zalezy od sponsora.

Ale to już nie moja kwestia.

Rabbit posiada ową reklame i moze cos zgarnac ludzi .

Pozdrawiam.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Pierwszy raz widze, żeby zwykły you tuber bez doswiadczenia z grą brał tyle co technik, technik tworzy serwer więc dla niego 50-70% - to juz zalezy od sponsora.

A on ustalił 35% i w czym widzisz problem ?? Ludzie zajmijcie się swoimi serwerami. Znajdzie technika to znajdzie na **** drążyć temat  

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ale Ty mądry jesteś Asek  :) I co pokazałeś tymi screenami ? Niestety nic kolego :) Nie muszę mieć pojęcia o sprawach technicznych . Gdybym takowe miał to bym nie szukał technika :) Nic niestety nie pokazałeś, tylko swoją nieudolność :) Proboszcz - dobry człowiek, wie o co chodzi :)

Opublikowano

Z tego co widzę to Rabbitx9 szuka technika a nie osoby do dyskutowania. Asek załatwiaj takie sprawy na PW. Tak jak napisał jego serwer jego warunki, na pewno się znajdzie ktoś kto zostanie jego technikiem 

Szuka ale jeżeli on mi wmawia że tylko sensual ma 100% odbugowane game że daje argumenty które są po prostu słabe to ja mu odpowiadam i tak się tworzy dyskusja.

jest ona potrzebna jeżeli chcesz się z kimś dogadać.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Szuka ale jeżeli on mi wmawia że tylko sensual ma 100% odbugowane game że daje argumenty które są po prostu słabe to ja mu odpowiadam i tak się tworzy dyskusja.

jest ona potrzebna jeżeli chcesz się z kimś dogadać.

Czy ja pisałem coś o sensualu ? :P Stary, zacznij uczęszczać na lekcje czytania :)

Opublikowano

A on ustalił 35% i w czym widzisz problem ?? Ludzie zajmijcie się swoimi serwerami. Znajdzie technika to znajdzie na **** drążyć temat  

On nie ustalił 35% podejrzewam że chciał inną stawkę.  Jeżeli dla niego 35% dla niego Youtuber zarabia tyle co technik jest sprawą normalną to życzę powodzenia.

Jeszcze te teksty Serwer zarobi 30k itp itd.

Ale Ty mądry jesteś Asek  :) I co pokazałeś tymi screenami ? Niestety nic kolego :) Nie muszę mieć pojęcia o sprawach technicznych . Gdybym takowe miał to bym nie szukał technika :) Nic niestety nie pokazałeś, tylko swoją nieudolność :) Proboszcz - dobry człowiek, wie o co chodzi :)

Według mnie pokazałem że nie masz pojęcia o Plikach i o ludziach co tworzą polską scenę metin2 a się wymądrzasz .

Tak na przyszłość

1793934.jpeg

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Ale to forum między innymi od tego jest, żeby sobie robić beke z ludzi i zbierać %. 

Temat jest fajny, a rabbita nie polecam, lecz jego serwer, jego warunki! ( kolejny youtuber, kolejne gówno-serwer nieudany. )

Opublikowano

Czyżby AVG kolega ?? Asek nie muszę mieć pojęcia o sprawach technicznych, tak jak już napisałem :) Mogę nawet zarabiać 99% a tobie "ch" do tego :) Ja sobie sam to ustalę, a nie ty :)

Opublikowano

Asek typowy napinacz jak to On :> Ja Polecam Rabbita : Obszerna Reklama ma dużo pomysłów + Sponsor Hool :>

Ja się nie napinam ale nie lubię traktowania osób w stylu ( ja rządzęe ty zapierdalaj , rozumiem że to on niby jest właścicielem ale jakiś szacunek za prace się należy i nie lubię osób które pierdolą a się nie znają)

Czyżby AVG kolega ?? Asek nie muszę mieć pojęcia o sprawach technicznych, tak jak już napisałem :) Mogę nawet zarabiać 99% a tobie "ch" do tego :) Ja sobie sam to ustalę, a nie ty :)

Racja nie musisz ale po co pierdolisz o nich? Możesz zarabiać ale nie zarobisz. 

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Ja się nie napinam ale nie lubię traktowania osób w stylu ( ja rządzęe ty zapierdalaj , rozumiem że to on niby jest właścicielem ale jakiś szacunek za prace się należy i nie lubię osób które pierdolą a się nie znają)

Racja nie musisz ale po co pierdolisz o nich? Możesz zarabiać ale nie zarobisz. 

Nic nie "pier...." :) To ty sobie umyśliłeś, że mówię , że game to cała gra i , że backdoory w cliencie są :)  Mogę więc to nie twoja sprawa. A czy zarobię to już inna kwestia. Tak jak już powiedziałem : ty mi stawek ustawiać nie będziesz i chamsko się odzywać. Tyle w temacie. Proszę moderatora o wyczyszczenie z dziadostwa :)

Opublikowano

Bardzo ciekawa dyskusja. Osobiście uważam iż dla "technika (jak mówi wikipedia "Technik (gr. technikus – „kunsztowny”) – tytuł zawodowy, specjalista w zakresie odpowiedniej dziedziny wiedzy technicznej, mający zwykle średnie zawodowe wykształcenie. xD )" który pracuje sam przy projekcie należy się 1/2 zysków, ponieważ i tak prawdopodobnie to on będzie poświęcał najwięcej czasu podczas tworzenia i podczas działania serwera. Co do doświadczenia, rzeczywiście trzeba go nabywać, ale przy jednym serwerze, nie kilkunastu  :D

Tak wgl.

Asek luj technik w c**j  B)

Jeśli oferta na dobrych warunkach to polecam, choćby ze względu na hool'a (rabbit'a nie znam, więc się nie wypowiadam).

pIOuQ29.png

Opublikowano

Bardzo ciekawa dyskusja. Osobiście uważam iż dla "technika (jak mówi wikipedia "Technik (gr. technikus – „kunsztowny”) – tytuł zawodowy, specjalista w zakresie odpowiedniej dziedziny wiedzy technicznej, mający zwykle średnie zawodowe wykształcenie. xD )" który pracuje sam przy projekcie należy się 1/2 zysków, ponieważ i tak prawdopodobnie to on będzie poświęcał najwięcej czasu podczas tworzenia i podczas działania serwera. Co do doświadczenia, rzeczywiście trzeba go nabywać, ale przy jednym serwerze, nie kilkunastu  :D

Tak wgl.

Asek luj technik w c**j  B)

Jeśli oferta na dobrych warunkach to polecam, choćby ze względu na hool'a (rabbit'a nie znam, więc się nie wypowiadam).

Cała racja :) Jakbym widział, że technikiem jest wyjebanym to by dostał to co chce. Ale , że żaden jego serwer nie stał zbyt długo no to lipa

Opublikowano

I co w tym dziwnego.?  Przynajmniej coś potrafią a nie tak jak wy wszystko z m2m wklejacie na invorie.

Nom racja Asku racja  :D  xD  :P

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Polecam ze względu na Rabbita, dobry chłop myślę że wyjdzie ci dobry serwer jak i przyjdzie ci czas na dobrego solidnego Technika.

@Asek.

Ty już się proszę nie ośmieszaj, twoja inteligencja jest na prawdę na wysokim poziomie, sam się wkopujesz w swoje słowa oraz gubisz się w tym, jednym słowem "Lecz się".

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...