Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lolskill.net - jak sprawdzic swoje miejsce na swiecie dana postacia?

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lolskill jest zjebany, byłem 12 riven na EUNE przez 2 dni, bo złapałem lose streak i spadłem na 30 miejsce. Jeżeli wygrywasz dużo gier i trzymasz w miare staty to możesz być top1 na lolskillu normalnie.

Opublikowano

Lolskill jest zjebany, byłem 12 riven na EUNE przez 2 dni, bo złapałem lose streak i spadłem na 30 miejsce. Jeżeli wygrywasz dużo gier i trzymasz w miare staty to możesz być top1 na lolskillu normalnie.

ale jak to spradzic :/

Hello there.

Opublikowano

No a jak ty chcesz? To po czym mieli by oceniac.. 

Zalezy tez od dywizji. 

4zzt3n.png

Opublikowano

No a jak ty chcesz? To po czym mieli by oceniac.. 

Zalezy tez od dywizji. 

Z tego co wiem to na umiejętność grania składa się mechanika, znajomość postaci, tricki itd. a nie to, że zrobisz 3/0 na lane i do końca gry będziesz stał z tyłu, zostaniesz wycarrowany i dostaniesz +30 lolscore'a. xD

Opublikowano

Z tego co wiem to na umiejętność grania składa się mechanika, znajomość postaci, tricki itd. a nie to, że zrobisz 3/0 na lane i do końca gry będziesz stał z tyłu, zostaniesz wycarrowany i dostaniesz +30 lolscore'a. xD

Zlicza farmę, ilość gier danym champem, postęp, dywizję, KDA a nie samo KD, winy/losty itd. Masę rzeczy bierze pod uwagę i za wina nie dostaniesz potem +30:)

League of Legends

Opublikowano

Zlicza farmę, ilość gier danym champem, postęp, dywizję, KDA a nie samo KD, winy/losty itd. Masę rzeczy bierze pod uwagę i za wina nie dostaniesz potem +30:)

http://screenshooter.net/100249043/ltaychb faktycznie ilośc gier champem i dywizje xD ja jestem zdania, że lolskill ssie i na pewno ktoś się ze mną zgodzi. Ja już nie spamuję w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...