Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie na jakim skrypcie najlepiej działa riven ? wydaje mi się że na RivenSharp ale podczas grania na nim to wyskakuje takie coś mi na czacie .... Da sie to jakoś wyłączyć albo inny lepszy skrypt sprawdzałem jeszcze yol0Riven ale to gówno , i UltimateCary i jakoś tam działa ale RivenSharp lepsza chyba? 80901056579271227176.jpg

Opublikowano

Ten komunikat to mi się wydaje, że jest od Evade ale sam nie jestem pewien.. Mianowicie chodzi mi o to, że Riven w Evade próbuje ominąć jakieś skille za pomocą "E" i się coś buguje.

Ale sam nie wiem.. zresztą ten skrypt jest lipny (RivenSharp) bo odpala ulta na początek nawet jak offnę.

Opublikowano

no pisze serio..riven nie jest jakas trudna postacia do ogarniecia.. ale co do tego sheildu to spróbuj odpalic bez evade tego skrypta 

KYhRd.png

Opublikowano

Ten komunikat to mi się wydaje, że jest od Evade ale sam nie jestem pewien.. Mianowicie chodzi mi o to, że Riven w Evade próbuje ominąć jakieś skille za pomocą "E" i się coś buguje.

Ale sam nie wiem.. zresztą ten skrypt jest lipny (RivenSharp) bo odpala ulta na początek nawet jak offnę.

Chyba innego bota używasz. :) Mi robi całe combo, ale to Ja odpalam ulta kiedy chcę. :) 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...