Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy i parę pytań.

JebanyIdiota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo wbije 30 level i pewnie będę grał rankedy. Więc mam parę pytań, bo na tych normalach z tymi randomami się człowiek raczej niczego nie nauczy.

1. Jak w tej grze w ogóle junglować? Nie da się wziać drugiego buffa, więc jak zrobię jednego campa z buffem, to tych drugich mam nie robić, by się te buffy nie zmarnowały? Są niby 4 te XP campy które można brać. Czasem na normalach tą pierwszą falę robią ze mną lanerzy, i te buffy sobie biorą. I chodzi jak jungluje się na rankedach oczywiscie.
2. ADC z supper chodzi na prawo, czy na lewo? Raz widzę tak, a raz tak.
3. Czym są tutaj supporci? Grałem w LoL'a, tam jasno są zarysowani supporci, i nie ma co do tego wątpliwosci, z tego co tutaj widzę, to tylko Afrodyta jest typowym suppem. Co się pickuje na suppy?
4. I to samo pytanie co się pickuje solo, są jakies wyznaczone standardy? (Jak np w Lol'u czyli tankowych-inicjatorów zazwyczaj).
5. I najważniejsze raczej, co obecnie jest w mecie, co jest mocne, i co się banuje na rankedach?

Chciałbym jakies poważne i rozwięzłe odpowiedzi, bo nie chce mi się na bronzie wylądować czy cos, a te normale to gówno, i i tak nic nie wiem.

1qQSmS3.png

Opublikowano

@JebanyIdiota

Ziomek ty z Lola to widać aż razi 

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1266827-tut-pierwszy-raz-z-smite/

2. http://www.mpcforum.pl/topic/1266827-tut-pierwszy-raz-z-smite/

3. Supp to przeważnie tank na rankedach zazwyczaj schodzi na mida pomagać zazwyczaj Geba, Atene ale jak wyjdzie nowa postać Sylvanus też będzie brany tak mi się wydaję http://www.mpcforum.pl/topic/1267145-smite-news/

4. Warriorów zazwyczaj ale nie zawsze

5. Geb, Posejdon, Scylla, apollo, mercury,

6. Smite to nie LoL w smite zaczynasz od brązu zawsze potem brąz 4,3,2,1 i tak dalej i tak dalej nie da się przeskoczyć

I moje pytanie do cb który masz lv?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

RevsPL, widać że chyba nie grałeś rankedów, bo przerzuca dywizje.

Byłem brąz V i wrzuciło mnie od razu do brąz III, a mojego znajomego do srebra II

1356721310-U739101.png

Opublikowano

RevsPL, widać że chyba nie grałeś rankedów, bo przerzuca dywizje.

Byłem brąz V i wrzuciło mnie od razu do brąz III, a mojego znajomego do srebra II

może jednak ale to tylko raz coś takiego się dzieję więc mogę nie pamiętać wydawało mi się że jest inaczej sr

@edit 

A to nie było tak tylko kiedyś na początkach gry, rankedów???

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Niedługo wbije 30 level i pewnie będę grał rankedy. Więc mam parę pytań, bo na tych normalach z tymi randomami się człowiek raczej niczego nie nauczy.

1. Jak w tej grze w ogóle junglować? Nie da się wziać drugiego buffa, więc jak zrobię jednego campa z buffem, to tych drugich mam nie robić, by się te buffy nie zmarnowały? Są niby 4 te XP campy które można brać. Czasem na normalach tą pierwszą falę robią ze mną lanerzy, i te buffy sobie biorą. I chodzi jak jungluje się na rankedach oczywiscie.

2. ADC z supper chodzi na prawo, czy na lewo? Raz widzę tak, a raz tak.

3. Czym są tutaj supporci? Grałem w LoL'a, tam jasno są zarysowani supporci, i nie ma co do tego wątpliwosci, z tego co tutaj widzę, to tylko Afrodyta jest typowym suppem. Co się pickuje na suppy?

4. I to samo pytanie co się pickuje solo, są jakies wyznaczone standardy? (Jak np w Lol'u czyli tankowych-inicjatorów zazwyczaj).

5. I najważniejsze raczej, co obecnie jest w mecie, co jest mocne, i co się banuje na rankedach?

Chciałbym jakies poważne i rozwięzłe odpowiedzi, bo nie chce mi się na bronzie wylądować czy cos, a te normale to gówno, i i tak nic nie wiem.

4.Chaac, Herc, Change, Bakasura, Loki, Ra

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

4.Chaac, Herc, Change, Bakasura, Loki, Ra

nope

herc/merc/loki/geb/janus

Opublikowano

nope

herc/merc/loki/geb/janus

geb solo powodzenia zycze :D

Na solo nie trzeba brać tanka-inicjatora, zależy jakiego masz junglera. Najlepsi na solo to zhong kui/ra/loki/merc/nu wa/aphro 

Opublikowano

nope

herc/merc/loki/geb/janus

Gówno sie znasz koleżko. Geb? Janus? rly? jak masz 10 level to sobie graj tymi postaciami na solo, ale nie rób z innych ludzi nobków. Ja podałem bardzo dobre picki na solo, jak nie najlepsze. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...