Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki dobry telefon do 700zł?

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki telefon będzie dobry do 700zł+/- z przesyłka.? Telefon bedzię służył do przeglądania internety dzwonienia sms'owania i grania w gry ,także czasami obejrzeć jakiś film. Jaki znajdę dobry telefon znajdę w tej cenie? Zastanawiałem się nad HTC 8x i lumia 820. Nie musi być jakiejś super znanej marki. System operacyjny jest mi obojętny ,aby dobrze działał.

Opublikowano

Nie chce używanych telefonów. Już kiedyś taki nabyłem i tylko straciłem pieniądze.

Opublikowano

Ale tej lumii nie kupie do 700zł. Najtańsza na ebayu jest za 900zł bez przesyłki z włoch -.-

Opublikowano

Polecam LG L9 II. Jestem właścicielem takiego cacka od miesiąca i jestem bardzo zadowolony.

Takie pytanko bo narzekają na jakość dźwięku jak to wygląda u cb ? 

Opublikowano

Sony Xperia m albo jeśli możesz wydać trochę więcej to m2. Sam posiadam od pewnego czasu i sprawuje się naprawdę dobrze.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zdecydowałem się na lg l9 II jest w dość dobrej cenie w sklepie lg + karta 16gb. Temat do zamknięcia. Dziękuję za propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...