Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat do Cs GO

Yolompc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam małe drobne pytanie , od czego powinienem się zacząć uczyć żeby napisać np prostego ESP do Cs Go ? W jakim języku bedzie to wykonalne dla nowicjusza i czy są jakieś poradniki które nakierują mnie na to co chce zrobić.

Pozdrawiam serdecznie.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

W jakim języku bedzie to wykonalne dla nowicjusza

W angielskim.

C++, musisz znać składnię, ogarnąć wskaźniki oraz funkcje typu readprocessmemory i writeprocessmemory, do tego jakaś znajomość opengl/directx się przyda.

Polecam tutoriale Fleepa.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

oczywiscie jest stronka ktora pokazuje krok po kroku w formie wideo jak od poczatku zrobic czita do swojej gry i uwierz ze jak sie chce to jest bardzo prosto zrobic taki czitek nie sluchajcie przedmowcy pietro wyzej :-) ale nie moge tutaj chyba podac nazwy tej stronki wiec na pw. mialem ja w sygnaturce ale mi zblokowali....

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...