Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftBest

MrCiski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@versus921

Śmieszne...

@topic

Reklama z generatora? pff... na serwerze panic, cheaterzy i szkoda mówić... 1/10 - na więcej nie zasługuje.

Czemu oceniasz skoro nawet nie wchodziłeś? 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@HardStyl3r_PL

Hahahha, ale ty zabawny jesteś. 13 letni dzieciak się wypowiada który założył swój pseudo '' serwer '' który się ledwo trzyma, raz jest wyłączony raz włączony. Widać że dzieciak który nic nie ogarnia. Co z tego że reklama z generatora, każda się liczy że twój gowniak ledwo co żyje to nie znaczy że masz hejtowac CraftBesta... Dla nie kumatych HardStyl3r_PL jest dzieciakiem który ma 13 lat i na początku był w administracji o wszytko wypytywal a następnie wszystko skopiowal. Otworzył swojego gowniaka* i ma wtrysk chuj złamany.

gowniak - jego pseudo serwer

//EDIT Jeśli twoim dziecinnym zdaniem jest to reklama z generatora to chyba Ci stary chuja w dupie trzyma a stara bije Cie bezprzewodowym kablem.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMrCiski

Ty sobie jaja gównie robisz? Twój (a raczej łukaszka, który tak reklamował swój serwer, że perma złapał... taki dorosły (nie. :O) a jak dziecko się zachowuje...)

Ty na razie hejtujesz mój serwer.

@versus921

Zakład, że byłem? ;)

Cyberghost + inny nick. :*

sygnatura.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMrCiski

Ty sobie jaja gównie robisz? Twój (a raczej łukaszka, który tak reklamował swój serwer, że perma złapał... taki dorosły (nie. :O) a jak dziecko się zachowuje...)

Ty na razie hejtujesz mój serwer.

@versus921

Zakład, że byłem? ;)

Cyberghost + inny nick. :*

Mhm, szkoda że CyberGhost nie działa na CraftBescie idiotko...

Opublikowano

Pan CISKI mnie 2x zbanował, raz perm ze zmyślonym powodem, drugi przez to że chciałem przeprosić.

Ocena: 4/10, 38% administracji to dzieci.

Wiecie jaka kara za nielubienie administratora? PERM NA LOBBY/FORUM/TS3

Osobiście byłem w administracji, potem degrad i banik na forum -_- (Nie ten nick)

Administracja bawi sie w podlizywanie

Opublikowano

@"versus921"

Śmieszne...

@"topic"

Reklama z generatora? pff... na serwerze panic, cheaterzy i szkoda mówić... 1/10 - na więcej nie zasługuje.

HardSrajlerze. Suchaj mnie teraz. Piszesz tak bo do qrqi nędzy wywalili cię z administracji.

HEHEHEHEHEHEHEHEHHE nie śmieszne

Opublikowano

@finish4youxD

Nickiem, oraz zachowaniem udowodniłeś to:

[...] Ocena: 4/10, 38% administracji to dzieci. [...]

oraz to, że nie wiesz co to tzw. ZWROTY GRZECZNOŚCIOWE - polecam zajrzeć tu:

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Zwrot_grzeczno%C5%9Bciowy

dlaczego nonsensopedię wybrałem? Aby taki n00b jak ty umiał zrozumieć... zobacz na swoje posty na forum, oraz profil...

1. Tytuł - chciałbyś być moderatorem...

a tu gówno! ;_;

2. Sygnatura... i tu znowu wracam do cytatu...

[...] Ocena: 4/10, 38% administracji to dzieci. [...]

KbBwPRy.png

więc ogarnij się i czytaj poprawnie mój nick. ;)

@AntyWarn

WOW, WOW "Event idol na teamspeak 3" WOW, WOW prawie każdy to ma WOW WOW regulamin jak z

hypercraft.pl

WOW

z reklamy nic się nie dowiedziałem...

sygnatura.png

Opublikowano

@"finish4youxD"

Noi co z tego? Zobacz też swoje 'posty' troll na mpc forum, widać, że do administracji dzieci przyjmują...

dzieci... Czyli o sobie mówisz?

Drixo-Uszanowanko--36.png

Opublikowano

@"Drix0"

Wow kiddo wow atakuje wow wow swag wow flame wow dzieci craf---est.--

WoW omg nie umiesz się pogodzić z tym że twój server to gówno wow uszanowanko.

Opublikowano

@"Drix0"

Idż do szkoły a nie... stylu nawet własnego nie masz... takie są dzieci craftg****o(best).pl

Twoi starzy to g****o, serwera nie masz a innych się czepiasz

Właśnie udowodniłeś jaką masz inteligencje :)

Opublikowano

@up, 3,4

Słowa!

@topic

Właściciel serwera wraz ze swoimi "pupilami" banuje za [rzekome]multikonta, a jak założyłem miesiąc temu nowe, to nagle z +3 reputek zrobiło się -5.

Nie mogę normalnie korzystać z forum (wraz z kokoszem3), tylko co ileś tam dni "banan" z fikcyjnym powodem.

Właściciel grozi mi bezpodstawnie bana na lobby, najpierw mówił że nie mam multikont, a potem zmyślił historyjkę że mam 12, poparte fałszywymi SSami. Jak widać, gubi się we własnych kłamstwach ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Sorry, że robie refresh, ale co ostatnio zobaczyłem na serwerze, to zmieniam ocenę.

Najlepszym administratorem nie jest Looori, lecz Defi Deferdena ;)

Gracze - mało wyzywanek, nawet jeden wymyślił (jeden z moderatorów* dostał perma) minutę ciszy :lol:

Moderator* - specjalnie użyłem aby ta osoba miała spokój.

Właściciel serwera już trochę spoważniał, zamiast perma za założenie konta na forum to zrobienie kilku reklam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...