Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Is-6 vs T34

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić któryś z tych czołgów dla zabawy jak i zarabiania, słyszałem, że is-6 nie przebije w ogóle od przodu e-75 jednak ja mając isa-3 z pakietem Is-3 M1945 przebiłem go przez właz dowódcy jednak z dolną płytą miałem problemy ale daje rade. Is-6 i is-3 maja ta same penetracje wiec raczej is-6 da rade od przodu z e-75. T34 ma swietna wieze ale rzuca na te 10 i dlugo laduje;/ Na oko w randomach wiecej graczy ma t34 wiec musieli miec swoje powody wybrania wlasnie jego. Ktory byscie wybrali dla przecietnego gracza z 51% wygranych 2k bitew?

Opublikowano

T34 jest słabe, jedynie co ma dobrego to penetracje. Długo ładuje, długo skupia, słaba wieża, słaby pancerz, wolny itp.

IS-6 ma 175 penetracji, a na goldzie mniej niż IS-3 ma na AP'kach. Jeżeli znasz WeakSpots'y to bez problemu dasz sobie radę, wiec polecam IS'a-6

Opublikowano

Aha dzięki a jak np u jakiegos czolgu jest pakiet nie obowiazkowy do nast czolgu to jak jego sie kupi to tak jak z pakietami cena doswiadczenia czolgu schodzi? Np pakiety kw-1s (kiedys bo teraz zamienili) bylo tak ze ta lufa co wal po 390 srednio nie byla obowiazkowa i mozna bylo pomijajac ja dojsc do czolgu a jak narazie to widze same kw-1s z ta lufa. Skoro kazdy ta lufe ma to chyba sie jakos oplaca ta lufe kupic niz ominac i dojsc do czolgu

Opublikowano

Aha dzięki a jak np u jakiegos czolgu jest pakiet nie obowiazkowy do nast czolgu to jak jego sie kupi to tak jak z pakietami cena doswiadczenia czolgu schodzi? Np pakiety kw-1s (kiedys bo teraz zamienili) bylo tak ze ta lufa co wal po 390 srednio nie byla obowiazkowa i mozna bylo pomijajac ja dojsc do czolgu a jak narazie to widze same kw-1s z ta lufa. Skoro kazdy ta lufe ma to chyba sie jakos oplaca ta lufe kupic niz ominac i dojsc do czolgu

Lufa jest najważniejsza. Zawsze bierz tą co ma najwięcej penetracji.

Opublikowano

Skisłem.

T34 jest słabe, jedynie co ma dobrego to penetracje. Długo ładuje, długo skupia, słaba wieża, słaby pancerz, wolny itp.

IS-6 ma 175 penetracji, a na goldzie mniej niż IS-3 ma na AP'kach. Jeżeli znasz WeakSpots'y to bez problemu dasz sobie radę, wiec polecam IS'a-6

IS-6 ma słabą penetrację, a T34 dobrą. Weź is-6 bo jest lepszy.

"penetracja jest najważniejsza".

Opublikowano

Jak tak czytam, to nawet 3 konto by Ci z tego zielonego koloru nie pomogło wyjść xDD

Każdy czołg ma swoje zalety, jeden ma lepszą lufę, drugi lepszą mobilność i rof, a trzeci lepszy pancerz.

Zależy czym Ci się lepiej gra i w co idziesz.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

T34 ma strasznie słabą mobilność poza utwardzonym terenem.  Ja mam T34 - dużo osób go posiada ponieważ kiedyś był najlepszym czołgiem premium, nie posiadał rywali w premium tankach. Niestety dostał pare cichych nerfów i konkurencje osobiście nie kupiłbym teraz tego czołgu. Wybrałbym Su 122 44 albo  T26E4.

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że chodzi mi o wersje xbox 360 wot, oficjalny start byl 13 marca 2014 roku, tam nic nie dostalo nerfa zreszta nie wiem jak bylo wczesniej wiec zobacz sobie tutaj http://worldoftanksxbox360edition.com/encyclopedia/vehicles/usa/t34_hvy/

Jeszcze is-6 jakby sie czyms roznil od wersji pc http://worldoftanksxbox360edition.com/encyclopedia/vehicles/ussr/object252/

Opublikowano

Ty jeździłeś kiedyś T26E4? To jest g****o do kwadratu... przebija Cie wszystko, ty nie przebijasz niczego, mobilność HTka. Czołg jest słaby i tyle.

Ja ci mogę osobiście polecić JgTigera i FCMa. Najlepsze dwa czołgi premium na serwerze EU (Na NA Jadzia jest dużo gorsza)

Opublikowano

Jagtigera juz od dawna mam teraz pora na drugi  i wybiore is-6 tylko jeszcze mam pytanie czy jak kupie np na kw-1s lufe z 390 dmg co jest nie obowiazkowe do przejscia nast czolgu to wymagany exp nastepnego czolgu bedzie tanszy czy po prostu niektorzy kupuja te pakiety zeby np latwiej dojsc do kolejnego czolgu?

Opublikowano

Ty jeździłeś kiedyś T26E4? To jest g****o do kwadratu... przebija Cie wszystko, ty nie przebijasz niczego, mobilność HTka. Czołg jest słaby i tyle.

Ja ci mogę osobiście polecić JgTigera i FCMa. Najlepsze dwa czołgi premium na serwerze EU (Na NA Jadzia jest dużo gorsza)

Znam czołgi i ich możliwości, może tobie sie nie podoba to nie znaczy ze innym też będzie. 

Opublikowano

Znam czołgi i ich możliwości, może tobie sie nie podoba to nie znaczy ze innym też będzie. 

Przepraszam, ale jak ktoś ma ten czołg to chyba lepiej zna jego możliwości niż ktoś, kto go tylko w bitwach widuje.

Ten czołg ma problemy z przebiciem T34 w kadłub od przodu, więc nie wiem gdzie ty tu widzisz jakiekolwiek możliwości.

Opublikowano

Przepraszam, ale jak ktoś ma ten czołg to chyba lepiej zna jego możliwości niż ktoś, kto go tylko w bitwach widuje.

Ten czołg ma problemy z przebiciem T34 w kadłub od przodu, więc nie wiem gdzie ty tu widzisz jakiekolwiek możliwości.

Dlaczego przepuszczasz ze nie posiadam tego czołgu? Dziwne jakoś ja za każdym razem przebijam od przodu T34 (IS6 ma prawie taką samą penetracje) 

Opublikowano

Dlaczego przepuszczasz ze nie posiadam tego czołgu? Dziwne jakoś ja za każdym razem przebijam od przodu T34 .

102mm pod dobrym kątem? Chyba z golda, albo jak ustawisz się ustawisz bardzo dobrze.

Opublikowano

Jagtigera juz od dawna mam teraz pora na drugi  i wybiore is-6 tylko jeszcze mam pytanie czy jak kupie np na kw-1s lufe z 390 dmg co jest nie obowiazkowe do przejscia nast czolgu to wymagany exp nastepnego czolgu bedzie tanszy czy po prostu niektorzy kupuja te pakiety zeby np latwiej dojsc do kolejnego czolgu?

z tego co wiem cena is'a w expie sie nie zmieni... ale warto odblokowac dluga 122 bo jest op

102mm pod dobrym kątem? Chyba z golda, albo jak ustawisz się ustawisz bardzo dobrze.

Bez problemu ARL44 na 105mm z ap wchodzi za kazdym razem.

Opublikowano

To IS6 to tylko z golda T34 przebije ma tylko o 5pene więcej, sami pod sobą dołki kopiecie. 

Opublikowano

To IS6 to tylko z golda T34 przebije ma tylko o 5pene więcej. 

Zawsze celuję w wizjer kierowcy, który zawsze można schować. Tam ma mniejszy pancerz i wejdzie czy to z sp, czy is-6. Od normalnego pancerza, który stanowi większą część kadłuba często się idzie odbić jeśli ma się niską penetrację i niefortunny kąt.

Ten pancerz nie jest nieprzebijalny, ale nie można walić w niego "na pałę".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...