Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3 Problem - grafika. Pomocy!

MrCzolgista10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, mianowicie, gdy gram w bf3 jest wszystko spx. lecz mam czarne podłoże i tylko takie kwadraty jasne, takie jak powinna byc cala mapa. Aktualizowałem sterownik, pisze że mam najnowszy, pobierałem sterownik i instalowałem, nic. Kolega ma Sony VAIO i nie ma czegoś takiego a ma sterownik z roku 2010 tak jak ja... Mój komputer to Dell Inspiron N5010 .

POMOCY!

Siema! Pomogłem? Daj like! :D MrCzolgista10

Opublikowano

Dell Inspiron N5010

Karta graficzna - ATI Mobility Radeon HD 5650

Procesor - Intel CORE I3 2.40 GHz CPU M  370

Pamięc (RAM) - 4 GB 

Klasyfikacja - 5,9

Robiłem nowy system wcześniej i nic nie pomogło... 

Opublikowano

Tak zrobiłem i nic :/ 

Ymmm, chwila chodzi Ci o klasyfikacje czy o specyfikacje?

Jeśli klasyfikacje to 5,9

Wyraźnie napisałem specyfikacje, klasyfikacja nie ma tu nic do rzeczy..

Dell Inspiron N5010

Karta graficzna - ATI Mobility Radeon HD 5650

Procesor - Intel CORE I3 2.40 GHz CPU M  370

Pamięc (RAM) - 4 GB 

Klasyfikacja - 5,9

Robiłem nowy system wcześniej i nic nie pomogło... 

Masz słabego kompa, to się nie dziw, że tak gra chodzi.

Opublikowano

Tak jak napisał przedmówca - Masz za słabego laptopa na tę grę. Nie próbowałbym na tym grać w cokolwiek podobnego do bf'a 3. Jeżeli Ci gra dobrze chodziła, to pewnie na singleplayer'erze przy 20fpsach. o.O

Opublikowano

Nieprawidłowo zainstalowany sterownik. Zrób to z jakiegoś poradnika na YT i ściągnij sterownik karty graficznej używając detektora na stronie producenta. Np AMD ma coś takiego. Jak nie to weź manualnie.

Na starym lapku miałem podobnie i zadziałało.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wznawiam temat. 

Nieprawidłowo zainstalowany sterownik. Zrób to z jakiegoś poradnika na YT i ściągnij sterownik karty graficznej używając detektora na stronie producenta. Np AMD ma coś takiego. Jak nie to weź manualnie.

Na starym lapku miałem podobnie i zadziałało.

Tak ale ja muszę mieć sterowniki ze strony Dell'a, a ten nie wydał z tego roku. Zrobiłem format, laptop - rewelacja, ale! Ciągnie na średnich 30-40 FPS więc nie mówcie że słaby, bo wyczytałem że moje GPU ma 2GB pamięci własnej. Wracając do Battlefield 3, macie jakieś propozycje na temat tychże kwadratów na mapie? 

Chodzi o to, że całe podłoże (trawa, piasek, itp.) są ciemne i tylko są kwadraty takie jaka powinna być cała plansza. POMOCY!

Opublikowano

Laptopy maja średnio dwa razy gorszą wydajność od PC. Warto by było gdybyś dał screeny jak to wygląda. W innych grach występuje to?

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Klikasz upload. Znajduję się ten przycisk na górze strony. Podajesz link tu do tego zdjęcia co wrzucisz.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...