Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paid Skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, mam pewno pytanko na temat ezEvade jak wiadomo ten skrypt jest teraz PAID. Więc teraz moje pytanie jest następujące jak kupić ten skrypt (Gdzie i jak zrobić donate. Mam konto w banku i PayPal'a)

Drugie pytanie czy jak kupie teraz ten skrypt to będę miał go również na Bolu 2.0? Z góry dziękuje za konkretne odpowiedzi. ^_^

Opublikowano

Nie jest paid.. Jest zablokowany i nie bedzie updatowany aż do bola 2.0, z tego co wiem na bolu 2.0 bedzie kosztował 25$

niemożliwe, w bolu 2.0 masz płatności miesięczne

Hi, mam pewno pytanko na temat ezEvade jak wiadomo ten skrypt jest teraz PAID. Więc teraz moje pytanie jest następujące jak kupić ten skrypt (Gdzie i jak zrobić donate. Mam konto w banku i PayPal'a)

Drugie pytanie czy jak kupie teraz ten skrypt to będę miał go również na Bolu 2.0? Z góry dziękuje za konkretne odpowiedzi. ^_^

nie kupisz go i dobrze, yomie'mu odjebało.

Opublikowano

niemożliwe, w bolu 2.0 masz płatności miesięczne

nie kupisz go i dobrze, yomie'mu odjebało.

nie dokładnie o to mi chodziło. Jeżeli teraz ktos kupi za 25$ to będzie miał na bolu 2.0

Opublikowano

nie dokładnie o to mi chodziło. Jeżeli teraz ktos kupi za 25$ to będzie miał na bolu 2.0

Ale listy userów zostały już wysłane i nie można ich zmienić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...