Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podstawy tworzenia serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robie serwer metin 2 i chce sobie zarezerwowac nick jak to idzie zrobic i jak wgrywac pluginy?

Nie wiem co ma znaczyć 'zarezerwować nick', ale myślę, że wpisanie w google 'jak zrobić serwer metin2' pokaże Ci jakieś pierdyliard poradników z różnych źródeł.

Opublikowano

Nie wiem co ma znaczyć 'zarezerwować nick', ale myślę, że wpisanie w google 'jak zrobić serwer metin2' pokaże Ci jakieś pierdyliard poradników z różnych źródeł.

Co nie zmienia faktu, że forum też służy do pomocy.

Po 1 primo, nie pluginy, a jak już to questy/skrypty, w Metinie to inaczej wygląda niż w innych grach.

Po 2 primo, zarezerwowac nick? Hmmm, zależy co rozumieć pod tym pojęciem, bo w sumie, aby nikt nie zajał Ci nicku, wystarczy go użyć.

Opublikowano

@ShowMustGoOn. idzie go użyć widziałem na YT, że Admin zarezerwował nick i nikt sie nie moge zarejestrowac na ten nick a nie byl ten admin jeszcze zarejestrowany

No to wystarczy sobie ustawić odpowiednio konto z uprawnieniami w account oraz player.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...