Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs SAMSUNG Blue

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym meczu. Według mnie w nim Fnatic pokazało kto zasługuje na wygraną i zagrali 10/10.

Szkoda trochę tego typka co na końcu po przegranej się popłakał xD

Opublikowano

Dade płaczek, oni by na pewno chcieli jak SSW 6-0 bez problemów, cóż trafili do takiej grupy, że nigdy nic nie wiadomo, nawet jeśli są najlepszym teamem w Korei :) sercem jestem za FNC, nie wierzyłem, że coś ugrają w tej grupie po 1 meczu, ale się zaskoczyłem pozytywnie, teraz jestem pewny, że wyjdą z tej grupy! :)

@Zarax tylko pomyśl sobie przeciwko komu mieli te lepsze mecze, SSB to w teorii najlepsza drużyna świata aktualnie ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dade płaczek, oni by na pewno chcieli jak SSW 6-0 bez problemów, cóż trafili do takiej grupy, że nigdy nic nie wiadomo, nawet jeśli są najlepszym teamem w Korei :) sercem jestem za FNC, nie wierzyłem, że coś ugrają w tej grupie po 1 meczu, ale się zaskoczyłem pozytywnie, teraz jestem pewny, że wyjdą z tej grupy! :)

@Zarax tylko pomyśl sobie przeciwko komu mieli te lepsze mecze, SSB to w teorii najlepsza drużyna świata aktualnie ;)

Chyba nawet nie wiesz kto to dade, bo tym który płakał był Deft ;]

@top

Dziwna gra, Blue zagrało chyba najgorzej w ich życiu, masakra, ale wp fnatic. 

Opublikowano

Chyba nawet nie wiesz kto to dade, bo tym który płakał był Deft ;]

@top

Dziwna gra, Blue zagrało chyba najgorzej w ich życiu, masakra, ale wp fnatic. 

Cóż te chinole wszystkie podobne, w sumie nie obchodzi mnie to który płakał, widać, że taka presja na nich jest tam nakładana w związku z lolem, że emocje biorą górę po porażce ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Cóż te chinole wszystkie podobne, w sumie nie obchodzi mnie to który płakał, widać, że taka presja na nich jest tam nakładana w związku z lolem, że emocje biorą górę po porażce ;)

Jesli dade i deft wygladaja tak samo to gz

Wroc do swojego bronze tier

Peke zagral to co miał zagrać do tego bot zdominowany 100cs+ dla rekklesa 

x

Opublikowano

Jesli dade i deft wygladaja tak samo to gz

Wroc do swojego bronze tier

Peke zagral to co miał zagrać do tego bot zdominowany 100cs+ dla rekklesa 

Cóż nie interesuje mnie koreańska scena lola, więc nie będę się na ten temat więcej wypowiadał. A co do bronze tier to i tak dam sobie głowe uciąć, że jestem lepszy od ciebie bolowy diamenciku ;]

Gold Member

nvm

Opublikowano

No tak, od zawsze lubiłem tą drużynę i jej kibicowałem. Oglądam ich większość meczy.

Opublikowano

Taaa, ładnie zagrali ale nie zmienia to faktu że mało prawdopodobne jest ich wyjście z grupy

sygnae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...