Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukali mnie podczas wymiany

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zostałem nieźle oszukany i kurde nie wiem jakim cudem. Chciałem się wymienić M4A4 asiimov za M4A4 atomic alloy. Ja dałem pierwszy m4 on dał M4 i z 5 kapsuł z naklejkami no i akcpetował. Zobaczyłem na tą M4 i pisało że jest Factory New więc też akceptowałem. NO I CO? Dupa bo okazało się że dostałem Atomic Alloy Field Tested. Jak?! Przecież jakby zmienił to wtedy musiałby znowu kliknąć na "Wymień się" i ja też musiałbym znowu kliknąć "Wymień się", a tak nie było o.O

Tu ten Typ: Niestety szybko zmienił profil na prywatny...

37848141172931144789.jpg

Da się coś z tym zrobić czy już lipa?

Pozdrawiam!

snikersproject1.png
Opublikowano

Wogóle trochę śmiech , że zamieniłeś Asiimova na atomic alloy no ale jak kto woli . Sensu pisania do supportu nie ma bo Valve nie odpowiada za wymianę na steam .Czyli albo wymieniłeś się przez nieuwagę albo wystąpił jakiś dziwny bug , w który nie chcę mi się wierzyć ( nie bronie żadnej ze stron ) . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Mój brat miał podobnie, w tf2 wymieniał się na broń kuriozum i typek tak zamienił na zwykłą broń a on frajerem nie jest i nie dałby się tak oszukać. Nic nie zrobisz niestety mojemu bratu pisanie do supportu nic nie pomogło. Na przyszłość wymieniaj się przez propozycje wymiany to cię tak nie oszukają

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...