Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CsGoLounge

ronnie10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pewien problem, który nie zawsze występuje, a mianowicie gdy mam do wygrania skiny o wartości powiedzmy 1,55$ to dają mi skin o wartości 0,05$. Jest jakiś błąd serwa/botów i czy można to gdzieś zgłosić? 

Opublikowano

Najwidoczniej "%" spadły :P
I nie zapominaj ze na loungu wartość jest w $ a nie euro :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Tych skinów za 0,05$ jest 20 czy 2-3 ? jeżeli występują po 2-3 sztuki to jest to normalne , ponieważ automat dorzuca takie itemy , żeby Ci się value zgadzało z potential . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

@19patryk97

Ta % spadają max 2-3%, więc to jest nie możliwe, aby skin do wygrania spadł z 1,5$ do 0,05$. Tak wiem że jest wartość podana w dolarach, polecam naukę czytania.

@pajacerka

Jak obstawiam to cały czas boty dają do głównego skina wartego 1,5$ jakieś śmieci. Tylko raz na jakiś czas mam tak, że dostaje tego śmiecia(1 lub 2 skiny warte 0,05$) bez skina głównego (1,5$).

@ Topic

To jest jakiś błąd i czy można to gdzieś zgłosić. Jak zabierać skiny to boty są do tego 1, a jak dać to już nie tak łatwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...