Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której się aktualizuje ta strona?

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://rewards.eune.leagueoflegends.com/

Na raf2 piszę, żę dostałem już nagrodę, znaczy piszę "done" od wczoraj, a na pewno powinienem dostać bo mam: 

You already take GIFT on ref=53e88895878c9995894539 on ..... | But you can order referrals. Example, for 100 referrals lvl_10 you will take - 16.975 RP, 27.500 IP, Grey Warwick, Medieval Twitch, Rune Page. Put in "Promo Code for Discount" - TWITCH and take 5 EUR discount for 100+ lvl_10!

coś takiego napisane. 

Opublikowano

Boże jestescie az takimi baranami ? nauczycie sie czytac i skonczcie spamic ja jebie

Do 72h sie odswieża nauczcie sie wkoncu czytac

x

Opublikowano

Stronka lola z refami długo się odświeża, jeśli napisali Ci coś takiego to znaczy, że 10 kont 10lvl już jest tylko Riot musi to zaaktualizować, a schodzi się z tym troszkę, bo oni to weryfikują jakoś wstępnie czy coś, a pewnie troszkę tego jest :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Boże jestescie az takimi baranami ? nauczycie sie czytac i skonczcie spamic ja jebie

Do 72h sie odswieża nauczcie sie wkoncu czytac

Mineło 4 dni geniuszu.

Umiem czytać, dlatego się pytam. Poczekam do końca tygodnia.

Opublikowano

Mineło 4 dni geniuszu.

Umiem czytać, dlatego się pytam. Poczekam do końca tygodnia.

"Na raf2 piszę, żę dostałem już nagrodę, znaczy piszę "done" od wczoraj,"

Od wczoraj minelo 4 dni? Ok. 

Stronka lola z refami długo się odświeża, jeśli napisali Ci coś takiego to znaczy, że 10 kont 10lvl już jest tylko Riot musi to zaaktualizować, a schodzi się z tym troszkę, bo oni to weryfikują jakoś wstępnie czy coś, a pewnie troszkę tego jest  :P

Weryfikuja ? Co ty pierdolisz
Czytam twoje posty to płakać sie chce bo masz zerowe pojecie o wszystkim o czym piszesz na tym forum

x

Opublikowano

Stronka lola z refami długo się odświeża, jeśli napisali Ci coś takiego to znaczy, że 10 kont 10lvl już jest tylko Riot musi to zaaktualizować, a schodzi się z tym troszkę, bo oni to weryfikują jakoś wstępnie czy coś, a pewnie troszkę tego jest :P

Myślę, że oni ch*ja weryfikują, bo każdy kto używa bota/kupuje reffy by miał już dawno bana. :D

Jakiś bot pewnie odświeża stronę co paręnaście godzin. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

"Na raf2 piszę, żę dostałem już nagrodę, znaczy piszę "done" od wczoraj,"

Od wczoraj minelo 4 dni? Ok. 

Weryfikuja ? Co ty pierdolisz
Czytam twoje posty to płakać sie chce bo masz zerowe pojecie o wszystkim o czym piszesz na tym forum

Bardzo dużo mnie obchodzi twoja opinia ;)

Myślę, że oni ch*ja weryfikują, bo każdy kto używa bota/kupuje reffy by miał już dawno bana. :D

Jakiś bot pewnie odświeża stronę co paręnaście godzin. 

No tylko kolega napisał, że już 4 dni czeka, a więc coś w Twojej teorii nie pasuje :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

No tylko kolega napisał, że już 4 dni czeka, a więc coś w Twojej teorii nie pasuje :P

No to pomyśl. Widzą, że nagle 10 kont hurtowo na raz zostało zrobione na 10lvl. Mają jakieś losowe nicki, ta sama data utworzenia, to samo ip. Tak, tak, na pewno weryfikują te reffy pracownicy Riotu. :) Pewnie nawet specjalny oddział niewolników siedzi przed kompem i 24/7 patrzy na konta zrobione z refflinków.

Pozdrawiam. :D

Opublikowano

ty jestes jakis niedojebany czy ten brąz na mózg ci padł ? samo zrobienie refferali przez raf2 trwa od 3-5 dni a potem czekasz kolejne 3 dni aż zaaktualizuje się strona z reffami na lolu. Czy ty masz jakieś niedojebanie mózgowe ?

Opublikowano

Gdzieś widziałem, że w weekendy strona się nie odświeża. Moje pytanie brzmi: Czy piątek jest zaliczany do weekendu, czy nie? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...