Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin nie działa - co zrobić?

KeramxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wgrałem sobie ostatnio nowego skina i jestem ździwiony bo gdy wchodzę na swój serwer postawiony na oryginalnym silniku od minecrafta to mam skin jakieś kobiety(jest to oryginalny skin minecraftowy)  tak jak reszta graczy. Gdy wejdę na jakiś inny serwer z pluginami to skin działa.

Nie wiecie co może być powodem? Usuwałem już .minecraft i nadal to samo.

Opublikowano

Najlepiej przeinstaluj Minecraft'a :) i myślę że już nie będziesz miał skina kobiety zamiast mężczyzny.

Opublikowano

Może jest to spowodowane wersją MC jeśli twój serv jest na starszej wersji skiny tam "ładują sie" długo.

Opublikowano

Zrobiłem. Nie pomogło.

Jeżeli dalej nie pomogło to jest to i wyłączenie wina z texurpackiem. 

Opublikowano

To mam takie pytanie jakiego launchera używasz? Spróbuj użyć głównego launchera minecrafta, bo on ściąga skin do twojego konta automatycznie, jezeli masz premium oczywiście? 

Kappa.

Opublikowano

To mam takie pytanie jakiego launchera używasz? Spróbuj użyć głównego launchera minecrafta, bo on ściąga skin do twojego konta automatycznie, jezeli masz premium oczywiście? 

Mam premium i używam oficjalnego launchera.

Opublikowano

sprawdz na minecraft.net czy masz zmieniony skin na jaki chcesz

Jak mam sprwdzić na stronce minecaft.net  czy jest ten skin ustalony? Tłumaczę Wam, że na innych serwerach działa a na tym moim nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...