Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera polecacie?

LogoAmogo195

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerów typu Hardcore, Survival, czy PvP jest masakrycznie dużo.

Podstawą jest Twój własny i oryginalny pomysł - pamiętaj, by nie robić nic na siłę, bo serwer nie będzie taki, jaki powinien być.

Jeśli już tak bardzo chcesz zrobić serwer o znanym trybie, to zrób jakiś dobry Survival ;).

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi.

Pomyśl nad jakimś zajebistym Survivalem, gdzie będziesz mieć unikalne pluginy, dobrze dopracowane i dobrane skrypty.

Tylko nie zaśmiecaj mocno serwera zbędnymi pluginami. Pozdrawiam :) 

@W sumie myślę, że też dobrze byłoby zrobić serwer na modach typu: Industrial2, BuildCraft itp.

Opublikowano

Według mnie zrób serwer Survival fajnie by się prezentował a  te serwery hardcore PVP to się robi nie dobrze jest ich dużo... 

Opublikowano

Może survival hardcore z modami? To by było coś nowego bo nie słyszałem o takim jeszcze. ( Pewnie są) Takie serwery ja lubię. Ale pamiętaj że serwer musi być orginalny dodaj coś od siebie coś czego nie ma na wielu innych ;) Wtedy będzie o wiele lepszy.

Kappa.

Opublikowano

@Degistive

No byłoby fajnie tylko żeby nie było też za trudno, bo pomyśl że pójdziesz do jakiegoś dungeona i leci na ciebie 10 mobów, raczej byłoby ciężko dlatego trzeba byłoby dobrze dobrać mody i pluginy aby nie było łatwo i trudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...