Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciężkie życie z rana

GutenMorgen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

mam problem. kiedy wstaje rano idę do łazienki umyć ręce, potem postawić stolca i umyć zęby, Problem zaczyna się po śniadaniu: zazwyczaj pije szklanke mleka i płatki śniadaniowe - po tym wszystkim łapie mnie niezła sraka, czasami w domu, w drodze do gimnazjum, lub nawet w szkole

co robić ?

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Zła dieta? Jedzenie w pośpiechu, jedz sobie rano spokojnie normalne kanapki, popij herbatą, przez parę dni, i zobacz czy pomoże. A jak nie pomoże to idź do lekarza.

Opublikowano

Po dogłębnej analizie Twojego poważnego schorzenia udało mi się wywnioskować co następuje:
Przede wszystkim wstajesz o 4 minety za wcześnie, powinieneś spać jeszcze 13 minut dłużej. Spowoduje to spowolnienie metabolizmu i zapobiegnie sraczce. Poza tym rąk nie powinieneś w ogóle myć, stawianie stolca załatwi wszystko, przebadałem. No i dosypujesz za mało Mg(OH)2 do mleka, powinno być zdecydowanie więcej co przedłuży efekt i pozwoli działać szybciej.

Mam nadzieję, że pomogłem, PJONA Z PAPIERU!

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

To przez mleko.

Wczoraj wypiłem 4 szklanki kakałka (miałem chcice)

i taka sraka mnie wzięła, że nigdy takiego rozpierdolu w muszki nie widziałem.

Pij sok i jedz bułkę, powinno pomóc. :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ja wpierdalam płatki prawie codziennie nie nie mam żadnej sraki lol

Zacznij jeść co innego, może po skutkuje

Opublikowano

93% ludzi ma problem z przyswajaniem nabiału przez organizm - przede wszystkim mleko. Mleka się napiję raz, góra dwa razy w miesiące, bo dopada mnie to co Ciebie :)

Opublikowano

masz poszerzony odbyt.

koledzy brali cię analnie i to jest przyczyną.

Idz do kolegi z metrówką, zmież obwód jego penisa

i jedz tylko rzeczy większe od obwodu penisa kolegi

wtedy kał nie będzie wylatywał od razu z ust przez dupe :)

Opublikowano

Zamiast tych płatków jedz 2 kanapki ze smalcem a zobaczysz, że Ci takie dolegliwości znikną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...