Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga i awans

TomXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak wyjść z je%#&*!o Silvera II? Mam wygranych 100 meczy i nic. Miałem serie 7 wygranych meczy pod rząd i niestety potem przydzielało mnie do rusków, afk'ów i innego gówna w CS. Słyszałem coś o ELO w CS GO. Mogę jakoś to sprawdzić?

Przepraszam za przekleństwa, ale jestem już sfrustrowany.

banner.gif

Opublikowano

możesz mieć serie winów nawet 50 ale jak będziesz miał najsłabsze staty bądź w granicach końca to po prostu nie dostaniesz awansu. Musisz mieć jak najlepsze staty i być w pierwszej trójce. Ja wygrywam średnio 7 meczy jestem w pierwszej trójce i mam awanse cały czas :)

graphic.png

Opublikowano

Jak w miarę grasz i jesteś po środku na koniec każdego meczu w tabeli to do kolejnej rangi wystarcza np takie mecze 5 winów 2 remisy i porażek oczywiście kolejność randomowa

Opublikowano

Panowie co się pierwsi wypowiadali.  To jakie macie staty kompletnie nie wpływa na to czy jest awans czy nie. Staty jedyne co zmieniają to KDA. Nic więcej za sobą nie niosą :). Dowodów było wiele takich jak seria wygranych 6/7 meczy otwierając tabele a nie awansując. Idąc waszą logiką po takiej serii powinien być minimum jeden awans a wcale tak nie jest. Volvo nie raz się wypowiadało że staty jedynie zmieniają nasze KDA i nie mają wpływu na awans. A to że pobugowane jest np seria 6x win bez awansu to już całkiem inna kwestia. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Pasjonat
Opublikowano

Lel, trzeba po prostu umieć grać. Wbij na dmy only hs 128 ticketów i graj aż nie będziesz miał KDA 1.5 i potem ez carrujesz te gówna. Ja jak zalogowałem  się na konto kolegi z S1 to po kilkunastu meczach byłem w goldzie.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...