Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ktoś może mi to podać?

XeNo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi wysłać na pw lub pod tematem src minecraft,który działał by w eclipse bez errorów(potrzebne do tworzenia cheatów)

Opublikowano

#1: Zły dział

#2: SRC MC jest dostępny tylko dla twórcy jako nieskompilowany kod javy

#3: Cheaty tworzy się w oparciu o infekcję pliku wykonującego (zazwyczaj, najłatwiej), takie wykorzystujące klienty są zazwyczaj za trudne dla pojedyńczej jednostki do wykonania.

#4: Jeżeli by nawet ktoś miał kod source do MC, to raczej nie za darmo.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDat Java hah troche tak jakby zle.Na wizardhax.com jest nawet poradnik jak zdekomplikować ale ja i tak mam zamulony komputer.poza tym nie odszukuje mi javy pdoczas dekomplikacji a jest.a gdy skorzystałem z jdgui do 1.7.2 version to wywalało błędy potem w eclipse.

Opublikowano

@XeNo16

Pozdrawiam.

Dekompilując kod javy naruszasz prawa autorskie nie "Mojang" tylko Microsoft, który jednak się nie bawi czy masz 10 czy 50 lat, czy robisz to dla Siebie czy dla kogoś innego, czy udostępniasz czy piszesz dla Siebie.

Wygląda na to że forum zmienia doktrynę na "MultiPlayer Community" a nie "MultiPlayer Cheats" więc czas zacząć tępić cheaty, takie jak mają "tutaj powstać".

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...