Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - problem z rozdzielczością

dangerovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alt+enter nie pomaga? bo mi pomaga mam full ekran,ale jak chce zminimalizować na chwile i powrócić to niestety paski powracają i nie da się już zrobić full...alt+enter=jednorazowa opcja :D.

Opublikowano
nie chodzi mi o paski zadan  bo wiem jak zrobic pelny ekran tylko o to czarne na gorze i na dole

Doskonale wiem ocb to co napisałem mi pomogło bo też miałem z tym problem

Witam mam podobny problem tz też z rozdzielczością nie mogę włączyć w opcjach fify full screen ani zmienić rozdzielczości.

Moja karta graficzna to amd radeon 6770  http://scr.hu/2r3v/xguz5 proszę o pomoc.

Tak już fifa zrobiła 16:9  ekran ma być i koniec :(.Karta graficzna nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

Doskonale wiem ocb to co napisałem mi pomogło bo też miałem z tym problem

Tak już fifa zrobiła 16:9  ekran ma być i koniec :(.Karta graficzna nie ma tu nic do rzeczy.

:( nie mam pojęcia mam 2 karty graficzne może dlatego chociaż jak wyłączyłem tą intela to efekt był taki sam nie mogę zmienić rozdzielczości na większą ani wziąć na pełny ekran nie wiem co jest 5 :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...