Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogarnięty TS szuka Serwerów/Gildi/Klanów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam !

Założyciel tego ts3 to baran/oszust i krętacz.

Za nim dojdziecie zgarniecie mu ludzi na ts-a to on was wy**uja i zabierze wam rangi i zbanuje na milion lat.

A ludzie zostaną :D

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Ile razy moża ciągle reklamowac tego samego tsa na którym i tak nikt nie siedzi praktycznie jest to serwer bez przyszłości.nie polecam szukać u nich współpracy ponieważ zostaniecie oszukani a im przybędzie ludzi na tsie . pozatym co to za wymogi " serwer dedykowany" a może ktoś na hamachi ma więcej osob niz niektórzy na dedykach 

Opublikowano

Nie polecam !

Założyciel tego ts3 to baran/oszust i krętacz.

Za nim dojdziecie zgarniecie mu ludzi na ts-a to on was wy**uja i zabierze wam rangi i zbanuje na milion lat.

A ludzie zostaną :D

Ojj tutaj się nie zgodze ponieważ tylko ty dostałeś bana za to że oszukałeś swoją administracje oraz szukałeś kogoś kto zrobi wszystko za ciebie :) ps.Masz 13 lat i stawiasz serwer metina brawo...

Ile razy moża ciągle reklamowac tego samego tsa na którym i tak nikt nie siedzi praktycznie jest to serwer bez przyszłości.nie polecam szukać u nich współpracy ponieważ zostaniecie oszukani a im przybędzie ludzi na tsie . pozatym co to za wymogi " serwer dedykowany" a może ktoś na hamachi ma więcej osob niz niektórzy na dedykach 

Nikt nie siedzi ? zapytaj się tych 50 osób którzy ciągle siedzą na ts i spytaj się ich jak u nas jest...Wszystko jest u nas ogarnięte 0 dziur 0 trolli  i jak mogę oszukać kogoś kto ma u mnie strefe skoro wszystko jest w 100% darmowe !? pomyśl zanim coś napiszesz a co do serwer dedykowanego to mam taki wymóg ponieważ serwery Hamachi padają po kilku dniach....

Opublikowano

Ojj tutaj się nie zgodze ponieważ tylko ty dostałeś bana za to że oszukałeś swoją administracje oraz szukałeś kogoś kto zrobi wszystko za ciebie :) ps.Masz 13 lat i stawiasz serwer metina brawo...

Nikt nie siedzi ? zapytaj się tych 50 osób którzy ciągle siedzą na ts i spytaj się ich jak u nas jest...Wszystko jest u nas ogarnięte 0 dziur 0 trolli  i jak mogę oszukać kogoś kto ma u mnie strefe skoro wszystko jest w 100% darmowe !? pomyśl zanim coś napiszesz a co do serwer dedykowanego to mam taki wymóg ponieważ serwery Hamachi padają po kilku dniach....

a dedyki nie padają po kilku dniach  ? hahaha to się uśmiałem jak nigdy. 

mówisz jak możesz oszukac, zapewne  kolega miał na myśli ze on ci sprowadzi ludzi i go wywalisz z teamu zbanujesz itp ? pozatym określenie darmowe nie  pasuje do twoich wymagań,dawał byś kanały z przysłowiowej dupy, więc te twoje wymagania są nie uzasadnione.

Opublikowano

a dedyki nie padają po kilku dniach  ? hahaha to się uśmiałem jak nigdy. 

mówisz jak możesz oszukac, zapewne  kolega miał na myśli ze on ci sprowadzi ludzi i go wywalisz z teamu zbanujesz itp ? pozatym określenie darmowe nie  pasuje do twoich wymagań,dawał byś kanały z przysłowiowej dupy, więc te twoje wymagania są nie uzasadnione.

Tak tylko że Dedyki są pewniejsze od Hamachi .... jeszcze nigdy w życiu nie widziałem serwera Hamachi który ma swoje pliki a nie same gotowce....A jeżeli chodzi o to zbanowanie itd to jest 100% gwarancja że takiej rzeczy nie zrobie ponieważ mam na swoim Ts już jedną wielką hostingownie która może zapewnić o bezpieczeństwu itd.

Opublikowano

Buhahahhahahaahhahahahahahahahahaahahhahahahahha , chłopie pomyliłeś osoby XDDDD

Nigdy na twoim tsie nie byłem, oszukałeś mojego kumpla :)

HAHAHAHA

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Buhahahhahahaahhahahahahahahahahaahahhahahahahha , chłopie pomyliłeś osoby XDDDD

Nigdy na twoim tsie nie byłem, oszukałeś mojego kumpla :)

HAHAHAHA

No to podaj nick tego twojego KUMPLA ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...