Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa postaci ?

gruby157

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji, że wszyscy mi tą grę polecają, pobrałem, i załamałem się już gdy zobaczyłem drzewko skili, zacząłem szukać na internecie, i znalazłem coś, al ni cholery nie odpowiada to nazwą w grze. Więc jeśli mógłby mi ktoś powiedzieć jaką klasę jako 1 i reszta dróg zresztą tez by sięprzydała :) aby zostać :
-Wizard(Conjury + Death +Magic) O ile death i magic, są doś wymowne to nie mam pojęcia która klasą jest conjury ?
-Dark wizard (Will +Death+Magic)
I czy jest różnica gdy w dążeniu do tej roli np najpier wezmę maga,a dopiero potem nekromantę ?

Opublikowano

Nie znam się na magach , bo mam archera. Mając 3 skill sety tworzy Ci jedna taka jakby klasa , na necie musisz wszystko poczytać. Ja np gram archerem stone arrow i mam skill sety takie jak streamer cohhcarnage.

Opublikowano

Typowy mag - Occultism, potem na 5 lvl Sorcery i na 10 lvlu Witchcraft wychodzi Ci klasa Demonologist

Szaman Sorcery > Witchcraft > Vitalism :)

Jeśli chcesz sam spróbować dobrać sobie i poczytać co daje jaki skill to zapraszam tutaj

http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html

Jeśli dobierzesz klasę wpisz tylko nazwę klasy w google np. Demonologist build i na pewno znajdziesz odpowiadający Twoim wymaganiom rozdany skillsecik do niego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...