Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skrypt - itemy do EQ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto skrypt na automatyczne dawania itemow do eq gdy np rozwalimy dirt to go mamy w ekwipunku :) Oto Skrypt wymaga Pluginu SKRIPT:

on break:
    cancel event
    set event-block to air
    give
event-block to player

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No, na to nikt jeszcze nigdy nie wpadł, dobra robota!

Żartowałem, to jest żałosne, rozumiem, że jesteś początkującym skrypterem, lecz takich rzeczy się nie wypuszcza, gratuluję inteligencji geniuszu.

Opublikowano

Wow, tego właśnie szukałem, chyba nie dam Ci laika. Dodaj drop, konfiguracje itd, to może dam Ci tego laika.

Gorszego g*wna nie widziałem, dajcie temu spokój -.-.

Opublikowano

Mhmm Ja ten skrypt dodalem do spr przez znajomego. nie do rozpuszczenia i kometowania. Nie podoba się nie kometuj! 

Wstawiając cokolwiek na mpc licz się z krytyką i nie oczekuj samych pozytywnych komentarzy , jednak to co tutaj wstawiłeś to nawet nie jest warte otwarcia tematu . Usuń to bo jest to jedno wielkie gunwo i nie wrzucaj śmieci mających 5 linijek i 10 sekund pisania  <_< 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Em.. Nie polecam tego dodawac gdy na serwerze jest 10+ osob...

Wiesz jak ten event "give" laguje serwer?

Mozna np takie cos dodac do dropu ktory jest z danym % (mniejszym od 10%) a nie na wszystkie bloki..  

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Powiem ci tak , doceniamy to iż się starasz lecz użytkownicy mpcforum oczekują czegoś więcej:

1.Możesz rozpisać skrypt

- dropy

- zablokować rudy

- zablokować cobblestone

14iq0zn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...