Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co państwo sądzą o kv85

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, jak tam według was sprawuje się kv85?

Wedlug mnie na dziale 100mm jest po prostu mistrzostwo swiata, wole to niz stare kv1s.7s reloadu (90% pierwszego perka mam dopiero, taki noob ze mnie) wali po 250, spoko celność.Dla mnie gra się swietnie jak na razie.

Co państwo o tym sądzą?

Opublikowano

Siemka miała dostać nerfa, a została zrebalansowana. Mobilność zupełnie inna - gorsza, pancerz może więcej odbić, a działko wreszcie ma normalny DPM. Teraz to będzie najlepszy HT 6t :D

Opublikowano

Siemka miała dostać nerfa, a została zrebalansowana. Mobilność zupełnie inna - gorsza, pancerz może więcej odbić, a działko wreszcie ma normalny DPM. Teraz to będzie najlepszy HT 6t :D

Więcej odbić? Pancerz został znerfiony ostro. Cały przód niemal ma 60mm, bok dalej ma tyle samo.

Mobilnośc gorsza.

Działo ma normalny DPM, ale każdy inny czołg na tym tierze ma niemal taki sam.

Czołg został zrebalansowany, nie będzie najlepszym HT z pewnością.

Opublikowano

Więcej odbić? Pancerz został znerfiony ostro. Cały przód niemal ma 60mm, bok dalej ma tyle samo.

Mobilnośc gorsza.

Działo ma normalny DPM, ale każdy inny czołg na tym tierze ma niemal taki sam.

Czołg został zrebalansowany, nie będzie najlepszym HT z pewnością.

Tak, ale wcześniej miał gorszy dpm od większości. Czołg nadaje się do sidescrapa, przód jaj może nie urywa, ale nie ma jakiegoś bardzo pancernego czołgu na tym tierze.

Opublikowano

Zmiana na spory minus, w cenie mobilności dostajemy słabiej opancerzony czołg z beznadziejną depresją. Lepszy dps nie rekompensuje strat.

Opublikowano

Zmiana na spory minus, w cenie mobilności dostajemy słabiej opancerzony czołg z beznadziejną depresją. Lepszy dps nie rekompensuje strat.

Bądź co bądź czołg z dobrym pancerzem, świetnym dps'em, bardzo dobrą mobilnością, penetracją i depresją był zbyt op, pomimo niskiego RoF'u i DPM'u.

@marvelus113 czekam na Twe hejty.

Opublikowano

Bądź co bądź czołg z dobrym pancerzem, świetnym dps'em, bardzo dobrą mobilnością, penetracją i depresją był zbyt op, pomimo niskiego RoF'u i DPM'u.

@marvelus113 czekam na Twe hejty.

Ja po prostu nie uważałem tego czołgu za czołg OP, bo wiedziałem jak sobie z nim radzić :)

Opublikowano

Ja po prostu nie uważałem tego czołgu za czołg OP, bo wiedziałem jak sobie z nim radzić :)

Tak, ale gracz o umiejętnościach podobnych lub lepszych od Twoich bez problemu zniszczy Twojego Cromwella czy inne tanki jakie w swojej jaskini trzymasz :)

Opublikowano

Płakałem, bo Siemka dostaję nerfa i myślałem, że KV-85 nie będzie się tak palić jak Siemka.

Wczoraj na trzy KV-85 podpaliłem trzy razy. xD

Opublikowano

Strzela idealnie pod siebie? Oo

Co kurna?

KW-85 jest teraz przeciętnym czołgiem - tyle.

A czołg pancerny jest @Juri. : T-150, Churchill VII

OP na pewno nie jest. Mobilność, depresja słaba, a pancerz wybitny nie jest. Działko ma dobre, ale to już nie ten sam czołg. Nie ma tej depresji i mobilności. 

Opublikowano

Strzela idealnie pod siebie? Oo

Co kurna?

KW-85 jest teraz przeciętnym czołgiem - tyle.

A czołg pancerny jest @Juri. : T-150, Churchill VII

T-150 może i, ale churchilla wystarczy walić w wieże i elo

@Edit

#analfabeta

Opublikowano

T-150 może i, ale churchilla wystarczy walić w wierze i elo

Wieże*

Wieże akurat ma nie najgorszą, często się dingam strzelając z is-6.

Opublikowano

Te działo jest OP, gorzej z pancerzem.

przeważnie na grę wychodzę 1000 dmg, czasami do 2000 skoczy.

I ta Depresja boli :D

Od rana grając nim kupiłem Silnik, i już 12 tysi PD narobiłem, do ISA coraz bliżej no i jakieś 200k wyfarmiłem, b ez premki

160471411918994777749.jpg

Przed chwilą Bitewka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...