Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Dalej warto grac?

𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam przerwe z wotem bo juz nie mialem Sil na gry gdzie gralem 50 gier z czego max 10 wygranych i czy da sie zarobic dosyc szybko nie kupujac Golda czy tez Premki chce grac dla zabawy a nie po to aby byc " PRO ELO KUX ITD " jestem na VII Tierze ale chcialbym tez pograc sobie Niemieckimi czolgami jestem pz on ma V tier czolg lekki i zbadalem juz na VI tier tyle ze ja nie mam hajsu :( koszt 999k a to nie malo jak kupilem IS zostalo mi 200k no to mowie ze zrobie sobie ELC AMX zeby pozarabiac mam tez KV robie ELC zeby na 2 zarabiac chcialem tez isc do M4 ale pogralem sobie i wygodniej m isie grac Francuskim czolgiem.

image.png

Opublikowano

po 1. ogarnij się bo jak to czytam to ciężko zrozumieć za 1 razem.

po 2. jeśli nie chcesz grać - nie graj.

po 3. sam mam takie bitwy i jeśli mam gorszy dzień to robie sobie przerwe co Tobie też polecam.

Opublikowano

Gracz no premium ma identycznie szanse jak gracz nopremium. W tej grze liczą się TYLKO umiejętności.

Wybierz sobie jakiś 5t do zarabiania i zbieraj kasę. Konto premium i czołgi premium przyspieszają rozgrywkę, ale jej nie ułatwiają.

Opublikowano

Z tego co napisałeś wynika że musisz popracować nad składnią i interpunkcją bo "nauczyciel płakał jak czytał".

Po drugie z twojej wypowiedzi wynika że jesteś pomidorem skoro masz win ratio na poziomie 20% i musisz nauczyć się grać bo z takiej gry jedyne co wyniesiesz to dziury na pancerzu.

Po trzecie zarabiaj czołgami 5/6 poziomu i nie pytaj sie jakimi bo to zależy od ciebie . Jedne zarabia KV-2 i robi np. 1.500 uszkodzeń na bitwe następny ma na nim 300 średniego .(nie sugeruj sie tym że KV-2 ma 910 średnich bo penetracja jest żałosna)

A no i jesteś na 7 tierze i bez premki przy twoich umiejętnościach będziesz tracił .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

po 1. ogarnij się bo jak to czytam to ciężko zrozumieć za 1 razem.

po 2. jeśli nie chcesz grać - nie graj.

po 3. sam mam takie bitwy i jeśli mam gorszy dzień to robie sobie przerwe co Tobie też polecam.

1. Nie mieszkam w Polsce od 6 lat wiec to normalne ze buduje tak zdania a j. Polski uzywam tylko i wylacznie na forum.

Gracz no premium ma identycznie szanse jak gracz nopremium. W tej grze liczą się TYLKO umiejętności.

Wybierz sobie jakiś 5t do zarabiania i zbieraj kasę. Konto premium i czołgi premium przyspieszają rozgrywkę, ale jej nie ułatwiają.

wiem ale jak zobaczylem ten filmik dal mi troche do myslenia bo cos w tym prawdy jest

image.png

Opublikowano

1. Nie mieszkam w Polsce od 6 lat wiec to normalne ze buduje tak zdania a j. Polski uzywam tylko i wylacznie na forum.

wiem ale jak zobaczylem ten filmik dal mi troche do myslenia bo cos w tym prawdy jest

Voytech hejci WoT'a aby promować swoją grę. Nie ma sensu wierzyć w tej jego brednie.

Opublikowano

Voytech hejci WoT'a aby promować swoją grę. Nie ma sensu wierzyć w tej jego brednie.

Promuje swoje niegrywalne i nudne gówno. A ta jego książka kipi nienawiścią .

Czołgi premium są gorsze od ich tierowych odpowiedników (pomijajc teiry 2,3)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dajmy taki jeden z najbardziej popularnych - T34

Wolniejszy od swojego odpowiednika, działko ładuje 13/14 sekund, pociski są ciężkie, a co za tym idzie prędkość wylotowa najlepsza nie jest, pancerz kadłuba gorszy, wieża... inna, również dobra, ciężko porównać.

Jedyna jego przewaga nad T32 to penetracja, ale w obu przypadkach one ZAWSZE wystarczają.

Opublikowano

Dajmy taki jeden z najbardziej popularnych - T34

Wolniejszy od swojego odpowiednika, działko ładuje 13/14 sekund, pociski są ciężkie, a co za tym idzie prędkość wylotowa najlepsza nie jest, pancerz kadłuba gorszy, wieża... inna, również dobra, ciężko porównać.

Jedyna jego przewaga nad T32 to penetracja, ale w obu przypadkach one ZAWSZE wystarczają.

I mocniejsza wieża ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ta, ale jest dłuższa i od boku bardziej papierowa.

co? wieża t32 jest nieporównywalnie lepsza. Od przodu w garnek ciężej trafić (w t34 w całą górę wchodzi) (już nie mówiąc o jarzmie które t32 ma dużo mocniejsze bo 9/10 na goldzie biją t34 po jarzmie i wchodzi... a jadzia bez golda), jest mniejsza a od boku to już nie ma porównania (t32 bok wieży pod kątem prostym isem-6 praktycznie nie da się przebić(pomarańczowa kropka) a t34 bez problemu(zielona kropka))

Opublikowano

W tej grze nie liczą się już żadne umiejętności.. Teraz to tylko wargamingowy mm wybiera co się stanie.. Możesz mieć 403peny na objekcie i tak jak wot powie ze przegrasz z wz to przegrasz jak ja dzisiaj nie przebijając jej w bok z golda pod kątem 90* . Albo strzały za 0 to już wgl jest bez sensu ..

Opublikowano

Nie warto, chyba że masz 15 znajomych do plutonu i jaja ze stali.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...