Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 4.17- pytanie

heross2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wprowadzeniu patcha gracze nie muszę martwić się o spadek ze swoich dywizji. Oznacza to, że gdy jestem np w Goldzie I i mam 0 lp to mogę przegrywać parę pod rząd i nie spadnę do Golda II? Czy chodzi o to, że jak będę w Goldzie V i będę miał 0 LP to wtedy na bank nie spadnę do silvera?

Opublikowano

Po wprowadzeniu patcha gracze nie muszę martwić się o spadek ze swoich dywizji. Oznacza to, że gdy jestem np w Goldzie I i mam 0 lp to mogę przegrywać parę pod rząd i nie spadnę do Golda II? Czy chodzi o to, że jak będę w Goldzie V i będę miał 0 LP to wtedy na bank nie spadnę do silvera?

większość twierdzi, że chodzi to tylko o spadek przy nieaktywności, lecz jeżeli to działa to obejmuje to tylko to, że z golda, nie spadniesz do silvera.

#up - Szybszy ;c

Opublikowano

Nie jak przegrasz ileś tam gier i powinieneś spaść to spadniesz. Nie będziesz spadał tylko wtedy jak nie będziesz grał rankedów.

Do tej pory przegranie dużej ilości gier w, powiedzmy, srebrze 5 powodowało spadek do brązu. Nie było to częste, ale było możliwe.

Teraz, spadek ze srebra do brązu lub złota do srebra jest możliwy tylko przez brak aktywności.

riot-fist.pngMayor Lag 

up nie wprowadzaj go w błąd.

Opublikowano

Do tej pory przegranie dużej ilości gier w, powiedzmy, srebrze 5 powodowało spadek do brązu. Nie było to częste, ale było możliwe.

Teraz, spadek ze srebra do brązu lub złota do srebra jest możliwy tylko przez brak aktywności.

4517314116693051133619.pngMayor Lag 

Ale lipa myslałem ze odpoczne od ranków a tu taka dupa ;/

Opublikowano

Według mnie, z tego można wywnioskować, że da się spaść, tylko nie przez nieaktywność

Spadek rankingowy spowodowany nieaktywnością ma zapewnić, że tylko najlepsi aktywni gracze utrzymają pozycję w sezonie. Podczas gdy ma to sens w najwyższych Kręgach, narzuca to dużo stresu na resztę rankingu. Z tego powodu usunęliśmy spadek w Srebrze i Złocie (Brąz już posiada immunitet – naprawiliśmy błąd, który sprawiał, że nie działało to przy serii promocyjnej).

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Próbował mój kolega tego na smurfie i nie da się spaść.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano
NEWQUALITY OF LIFESilver and Gold players are now immune to inactivity decay

Nie czytajcie patch notes po Polsku, bo potem takie głupoty wychodzą, immunitet jest teraz na spadanie przez nieaktywność.

4517314116693051133619.pngMayor Lag 

Jeśli Mayor Lag jest community managerem to może mieć jakieś błędne informacje, bo jego wypowiedź jest sprzeczna z patch notes.

Silver and Gold players are now immune to inactivity decay vs Teraz, spadek ze srebra do brązu lub złota do srebra jest możliwy tylko przez brak aktywności.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

przegralem w c**j gier w g5 i jakos nie spadlem do s1 -.-

Jeśli nie można spaśc przegrywając z 0 lp to na pewno nie jest to konsekwencją ostatniego patcha (chyba że to bug).

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...