Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek z golda

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no po dzisiejszym paczu nie mozna spac z golda do silvera i z silvera do brazu ale jak jest naprawde tego pewnie nie wiedza nawet ludzie z riotu ^^

ostrywariat.png

Opublikowano

Na początku tego sezonu rozegrałem trochę gier i trafiłem do gold 5, potem sobie odpuściłem rankedy i tak, można spaść. Spadłem do silver 1. Jeśli nie grasz przez dłużej niż 28 dni, twoje LP zaczyna spadać, przez co utracasz dywizję. Jeśli jesteś w gold 5 i masz 0 LP to spadniesz od razu po tych 28 dniach, bez żadnego komunikatu (przynajmniej ja takiego nie dostałem). Chyba że coś się pozmieniało w patchach ale raczej wątpię.

76561198020190796.png
Opublikowano

To w ogóle nie da się spaść z golda do silvera, np ktoś ciągle przegrywa i nie spadnie?

Czy to tylko nie spadnie się podczas braku aktywności?

Słyszałem różne opinie.

y6eft.gif

Opublikowano

To w ogóle nie da się spaść z golda do silvera, np ktoś ciągle przegrywa i nie spadnie?

Czy to tylko nie spadnie się podczas braku aktywności?

Słyszałem różne opinie.

wogole nie idzie spasc

Opublikowano

Spadek rankingowy spowodowany nieaktywnością ma zapewnić, że tylko najlepsi aktywni gracze utrzymają pozycję w sezonie. Podczas gdy ma to sens w najwyższych Kręgach, narzuca to dużo stresu na resztę rankingu. Z tego powodu usunęliśmy spadek w Srebrze i Złocie (Brąz już posiada immunitet – naprawiliśmy błąd, który sprawiał, że nie działało to przy serii promocyjnej).

Da się spaść, tylko, że nie przez nie aktywność.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...