Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

BOTx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam poważny problem z Silkroadem mianowicie gram na servie Elamidas , po około 3 godzinach gry (mam windows 8 ) zamyka mi silka i wyskakuje ze  za mało pamięci niby ( ramu ) i wylogowuje mi system do wpisania hasła zeby odpalić go ponownie ( system) nie wiem co to jest próbowałem formata nic nie pomogło teraz ściągam aktualne sterowniki kart graficznej moze cos da, ma ktos pomosł czego to moze być wina ? ( ramu mam 8GB dd3 ) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, wybaczcie że odkopuję ale ten problem jest dość popularny i dużo ludzi nie wie jak go rozwiązać. Tutaj jest sprawdzona instrukcja:

1. Odłączasz komputer od internetu.
  2. Odinstalowujesz sterowniki do grafiki Intel - Nie uruchamiasz komputera ponownie!
  3. Wchodzisz w Eksplorator Windows, otwierasz właściwości dysku C, po czym przechodzisz do oczyszczania dysku, a gdy wszystko się załaduje wybierasz Oczyśc pliki systemowe.
  4. Gdy po raz kolejny wszystko się załaduje, odznaczasz wszystkie opcje oprócz Pakiety sterowników urządzeń i potwierdzasz.
  5. Uruchamiasz komputer ponownie. Zostanie przywrócona stara wersja sterowników, a RAM'u już nie powinno brakować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...