Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zainstalowaniem moda/gry

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Posiadam orginałkę arme 2 i OA. Kiedyś grałem w dayz normalnie bez żadnego problemu. Teraz jak chcę wejść to po prostu nie mogę.. Może coś źle robię w instalacji? Robię tak:

- Instaluje arme 2. Pod koniec instalowania widnieje błąd, że nie może skopiować/zainstalować pliku readme i pdf czyli notatnika i poradnika prawdopodobnie. Ignoruję to.

- Instaluje Operation Arrowhead, tutaj nie mam żadnych problemów.

- Następnie ściągam dayz commander, robię update'y map/gry. I teraz chyba powinno działać ale nie jestem pewien. 

Po tych czynnościach (chyba) już mogłem kiedyś wchodzić na serwery a teraz nie mogę.

Macie jakieś pomysły co zrobić?

Opublikowano

Miałem podobny problem. :D Wystarczyło wejść w ustawienia army i załączyć mod DayZ. ;) Chociaż nie wiem jak to teraz wygląda, bo przestała działać główna baza danych gry, więc jedynie pozostają prywatne serwer. :P 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@RuskoPL

Nie sprawdzałem. Przestało chcieć mi się grać. Jak znajdziesz rozwiązanie na to, to chętnie w późniejszym czasie skorzystam :)

Opublikowano

@kacperz123

To tylko mi napisz co się dzieje jak próbujesz wchodzić na serwer (błąd, jakaś informacje itp.), a ja się biorę do poszukiwań B).

2ynl345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...