Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta dźwiękowa , słuchawki, (gram na laptopie).

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc zacznę od tego że gram na w miarę dobrym laptopie, na integrze, ale posiadam kartę dźwiękową zewnętrzną (sound blaster).I teraz tak. Gram na fatalitkach ( szit totalny) który podpinam do soundblastera i jakoś idzie . Ale planuje wymienić słuchawki na qqpady 85/90 czy będzie to dobre rozwiązanie ? Chodzi mi tylko o cs:go . Z początku myślałem o siberi v2 ale doradzili mi że to kolejny szit tak jak fatalitki. Co wy na ten temat powiecie ? I teraz tak , qqpady 85, czy 90 ?

@Edit Prosiłbym aby wypowiadali się ludzie mający styczność z takowymi słuchawkami, ( wiadomo o co chodzi.). 

@Edit 2  karta zewnętrzna sound blaster może być ? 

@Edit3

Tak przy okazji, posiadam mysz "Tracer port TRM-503 US" warto jest wymienić na jakąś inną ? kwestie finansowe aż tak bardzo nie grają roli.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Karta zewnętrzna od sound blastera nie będzie zbyt porównywalna do tej "wewnętrznej " sound blastera :)

Lecz i tak zmiany w dźwięku z zewnętrzną od soundblastera będą słyszalne :)

Szczególnie, ze masz jeszcze sterowniki do niej pozwalające ustawiać sobie różne tryby :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Nie wypowiem się co do qpadów ponieważ ich nie znam. Ale CAL'e słyną z zajebistego basu, dźwięku i co najważniejsze przestrzeni, nie da się porównać czegoś czego nigdy człowiek nie widział ale uważam że jak byś się przejechał i nagrał pare dobrze obeznanych Ci piosenek na CAL'ach to był byś w stanie stwierdzić czy warto je kupić.

graphic.png
Opublikowano

Ale żeś mi doradził panie up.... Skoro nic nie wnosisz do tematu to poco wgl coś pisać ? Potrzebuje słuchawek do csa nie do słuchania muzyki/.... INteresuje mnie kurna tylko CS>>> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...