Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nadal na globalu rządzi itemshop , yangi z allegro itd itp ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez IS można jeszcze grać, no PD z IS przydatny.

Co do yangow z allegro to bez nich się tak szybko nie rozkręcisz, o ile w ogóle to zrobisz.

Opublikowano

Itemshop nigdy nie rządził... czas chyba sobie odpuścić bo krew zalewa jak to czytam jak nie macie jaj żeby sobie bez IS'a radzić po to hooy się tu wypowiadacie ? Is to tylko dodatek nikt z Was nie jest zmuszany do korzystania z niego jak również i z allegro.

Nie można się dorobić bez kupna yang gdyż admini je sprzedają

:huh:

Opublikowano

Proste Is + allegro jest dla debili ktorzy nie maja co robic z pieniedzmi :) haki dla ludzi z glowa :) one zastepuja is i allegro

duzo ci te ''haki'' daja, szczegolnie na pl'u... Da sie grac bez is ale jakies topi nie bedziesz mial (chodzi o eq) ale za to musisz poswiecic w ch*j czasu..

Opublikowano

Proste Is + allegro jest dla debili ktorzy nie maja co robic z pieniedzmi :) haki dla ludzi z glowa :) one zastepuja is i allegro

Tak? To ja jestem debilem bo sobie chodziłem mentalem 55 na malpy z 2x dropem i zarabialem tyle kasy ze w tamtych czasach stać było mnie na wszystko. Ale co? Ale debil. A to ze zarobilem na yangach tyle ze moglbym kupić 20 razy taki podwójny drop to inna sprawa. Ale co? Ale debil.
Opublikowano

Moje boty stoją day'n night i zarabiają hajs [ teraz na poziomie 35 mam ok 10 kkk ]. Wszystko da się kupić w grze, kupony na sm etc.

10kkk powiadasz?

Z czego masz te yangi?, bo chyba nie z bocenia..

Nie można się dorobić bez kupna yang gdyż admini je sprzedają

Admini je sprzedają?

Chodzi Ci o Gameforge, który ma je w IS?

Opublikowano

Dokładnie tak.

Teraz jak chcesz coś osiągnąć to musisz mieć yangi z Allegro i eq z IS.

:huh:  kolejny "pro elo gaming"

Idź graj w tą fife i nie zaśmiecaj tu tymi bzdurami które wypisujesz gościu.

Opublikowano

Nie grałem 3 lata.

Wszedłem jakiś miesiąc temu i z tego powodu sprzedałem konto 75lvl.

W dodatku po fuzji serwerów miałem 0 znajomych. Nie wiadomo nawet było jak ich znaleźć.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Pieprzycie głupoty. Bez yangów z allegro i bez ISa można sobie pograć tak samo dobrze. Dojdziesz do czegoś grając to masz tą satysfakcję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...