Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spodnie

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wiecie może jakie są teraz modne spodnie jeansowe i jeanso (żadnych dresów) podobne w miarę dobrym przedziale cenowym i jakie sklepy sprzedają dobre spodnie?

Za rurkami raczej nie przepadam no, bo nie oszukujmy się są dość gejowskie (bez urazy dla noszących rurki) i nie podobają mi się. Zależy mi na fajnych i modnych spodniach, a nie na byle gównie.

Mogę dodać, że jestem "Skejterem" i jeżdżę na deskorolce jakby kogoś to interesowało.

Iż nie znam się na modzie to proszę was o pomoc.

Opublikowano

Serio kupisz sobie coś co jest po prostu modne? Nie lepiej iść do sklepu albo poszukać na internecie tego co Ci się najbardziej spodoba? Sory za post bez pomocy w pytaniu, ale k***a, nie kminie takiego czegoś.

Opublikowano

Nie kupię sobie czegoś co mi się nie podoba, chodzi mi o modne ciuchy, z których wybiorę z 2-3, które mi się podobają i kupię sobie

Opublikowano

Polecam jechać do galerii, tam masz największy wybór sklepów. H&M- jak dla mnie dobry sklep z ubraniami, NewYorker- także dobry, ale trochę niżej niż h&m.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...