Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL - Dziwna rzecz

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbilem golda na bolu - zajelko mi to troche

po tym jak go wbilem, wbilem go kilka razy bez bola ale zupelnie innymi postaciami

teraz wbilem plat na bolu i na smurfie g5 tez idzie mi w c**j latwo ze juz g3 i pewnie niedlugo plat, jak to jest? tak to bez l#, bola nic nie moglem ugrac ale jak juz wbije ta dywizje to zaczyna mi isc nawet bez tego, o co tu chodzi? :D

2 rzecz

umiem sie pozycjonowac adc, farmic bez l# tylko nie umiem mechanik do konca, orbwalking sprawia mi czesto problemy uzywajac A zwyklego, czy z samym brain ale bez jakichs wspanialych mechanik w takim razie wbilbym jako adc ta plat? bo tak to tylko jung czasem mid.jakis rady co do tego orbwalkingu z A? czesto robie Autoattack ale uzywa sie tylko polowa i juz sie ruszam no w luj ciezko, ale pozycjonowac sie umiem jak napisalem :P

Hello there.

Opublikowano

Wow. Oklaski dla gracza, który bez cheatów grać nie umie. Jak skończysz grać na "wspomagaczach" to będziesz grał jak takie gówno z brązu, niszczące każdą grę...

Opublikowano

Wow. Oklaski dla gracza, który bez cheatów grać nie umie. Jak skończysz grać na "wspomagaczach" to będziesz grał jak takie gówno z brązu, niszczące każdą grę...

Widac ze pan nie zrozumial.

Wbilem cos na L#, po czym wbilem TO SAMO bez tego, na 2 koncie, tylko dopoki nie wbije tego na tym jebanym L# to nie wbije tego bez tego.

Hello there.

Opublikowano

Przypadek? Fart? Moze nie sepisz tak na drugim koncie o punkty bo juz to masz na pierwszym, a podejscie zmienia sporo.

nie o to chodzi, ja po prostu gralem duo to sie smialem z gry, gram duo z jakims grekiem gadajac i zartujac na skype to poprawia nastawienie, potem jak zaczelem sam nauczylem sie tak robic sam, zmienilem swoje nastawienia jak i moj brain i inaczej reaguje na niektore sytuacje, pisze its ok nothing happened lub inne, inaczej wychodze z roznych sytuacji. 

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...