Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie?

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić za kilka miesięcy komputer gdzie myślę, że spędzę trochę czasu przy World of tanks jednak kilka miesięcy temu na xboxa 360 wyszedł wot xbox 360 edition i nie wiem czy tam zacząć przygodę z wotem czy na pc za kilka miechów wydając na komputer np 1500 zł. Mam narazie 500 zł i nie wiem czy zbierać dalej na komputer czy może wydać właśnie na wot 360 edition ;/ Narazie ta wersja wota na xbox'ie jest taka zacofana gdybym miał porównywać do pc'ta bo nie widać statystyk graczy czyli win8 itd, nie ma też nie których drzewek np francji ale nie zwracam na to narazie uwagi bo zanim dojdę do tych słabszych drzewek trochę zajmie mi to a oni już to dodadzą. Nie ma modów, chatu oraz klanów;/ Jak myślicie, dodadzą za niedługo te wszystkie braki czy jedynie mapki i drzewka?

Opublikowano

Gram na PC i szczerzę mówiąc zagrałbym w tą wersje Xboxową.

Jednak co PC, to PC, konsola tego nie zastąpi :) Polecam granie na PC.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Hmmm, powiadasz "kupić kompa za 1,5k.." na WOT'a to trochę za mała kwota zważywszy że takie rozsądne minimum to koło 2-2,5k żeby móc komfortowo grać.

Przy porównaniu pc za 1,5k vs. X360 konsola wypadnie dużo lepiej w kwestii komfortu, płynności gry...

Opublikowano

Na PC'cie mamy nowszą aktualizację, więcej map i czołgów, klany, pod prawie każdym aspektem jest lepiej niż na Xboxie. Za 1500zł kupisz komputer na którym pograsz na średnich przy komfortowej ilości fps.

Hmmm, powiadasz "kupić kompa za 1,5k.." na WOT'a to trochę za mała kwota zważywszy że takie rozsądne minimum to koło 2-2,5k żeby móc komfortowo grać.

Przy porównaniu pc za 1,5k vs. X360 konsola wypadnie dużo lepiej w kwestii komfortu, płynności gry...

Mówisz o jakich ustawieniach graficznych? Ultra? Za 2,5k spokojnie można kupić komputer który uciągnie WoT'a przy 60fps'ach na najlepszej grafice.

Opublikowano

Jak się uprzesz; to za 1000zł z znajdziesz kompa z jakąś ogarniętą grafą, niezłą główną prockiem 4x 3GHz i 2x 4GB RAMu.

Czytaj jakbyś naprawdę się uparł i poszukał ofert, złożył coś, to za 1000zł masz kompa który ci udźwignie WoTa na wysokich.

Opublikowano

Jak się uprzesz; to za 1000zł z znajdziesz kompa z jakąś ogarniętą grafą, niezłą główną prockiem 4x 3GHz i 2x 4GB RAMu.

Czytaj jakbyś naprawdę się uparł i poszukał ofert, złożył coś, to za 1000zł masz kompa który ci udźwignie WoTa na wysokich.

Tak, na pewno za tyle kupisz pc.

Używanego za tyle nie kupisz ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Polecam nie rezygnowanie z PC, wiele większy komfort gry.

Komputer za 1.5 k zupełności wystarczy, najlepiej to składać samemu i przyoszczędzisz trochę na starym PC np. obudowa, dysk.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

ten Xbox Gold omińmy bo mam wykupiony już na 3 miechy a co to 50 zł dla mnie, podzespoły komputera kosztują o wiele więcej bo przecież to 1500 zł.

Opublikowano

Jakby nie patrząc komputera nie opłaca się składać tylko dla 1 gry, jeśli chcesz już składać to może dozbieraj tak do 2000zł i kup sobie coś lepszego żeby inne gry też dobrze chodziły.

final.jpg

Opublikowano

Tak, na pewno za tyle kupisz pc.

Używanego za tyle nie kupisz ...

Mój kumpel kupił za 800zł kompa który dzwiga mu WoTa w wysokich i średnich 50/50...

Po prostu trzeba szukać okazji oraz trzeba umieć ich szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...