Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na Multi-Eco

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje pluginu na oddzielną kasę na każdej innej mapie

Używam pluginu Multi-Inv żeby był osobny ekwipunek a czy jest plugin na osobną kasę na każdym innym świecie ?

No i żeby obsługa była podobna do Multi-Inv że robię grupę ma których światach ma być osobna kasa

Ma ktoś coś takiego ? dodam że CraftComony 3 nie jest kompatybilna z pluginem Skript ...

Dam like za pomoc

@Edit

przydał by się jeszcze na osobny czat pomiędzy światami ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

UP sieć nie tylko FB i skyblock dlatego że te dwa tryby są najlżejsze dla servera ...

jakbym miał zrobić survival to wiesz mapa by zajmowała 1GB + poniszczona cała a tak na skyblocku tylko wysepki są a na FB będzie organicznie mapy bo chce zrobić FB takie jak kiedyś było że admin daje ci działkę a nie wgrywasz PlotMe i masz wyj*bane w to co się dzieje na servie ...

owszem projekt jest wykonywany na słabym VPS jak narazie takim dla testów i budowy map ale potem im więcej graczy będzie to ja będę skłonny wykupić najlepszego vps'a na hostingu ... 16 GB ram powinno utrzymać te dwa tryby ...

Owszem gracze nie będą się prosić 5h o działkę będzie ona możliwa do kupienia w każdej chwili przez plugin SimpleRegionMarket tylko byśmy powiększali mapę na FB i dodawali działki ... (ewentualnie będzie się prosił żeby dobudował działki xD)

Poza tym już znalazłem plugin na osobną kasę w chugo dziwnie się nazywa no jest na 1.6.4 ale działa czasami tylko wysra jakiegoś loga przy cmd /reload ale nie wywala błędów przy przekazywaniu kasy i w innych przypadkach bo testowałem  ...

@Edit

UP

a z tym czatem to masz coś czy tylko tak napisałeś żeby posta nabić ?

A co do tej sieci serwerów to dla mnie BungeeCord to czarna magia nie mam bladego pojęcia jak to ustawić no niby działa ale zamiast respić się przez portalem to respi gracz się W portalu który go przenosi z powrotem na inny serwer... 

Więc wole kupić lepszą maszynę i zrobić dwa tryby na jednym niż mam siedzieć ochnasty dzień próbując dojść co jest nie tak  ...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...